Ιβάν: Τον Μάρτιο ήθελε «τελεία και παύλα», για να μην το πάρει ο Ολυμπιακός, τώρα κάνει… προτάσεις

Ο ΠΑΟΚ, λέει, θα κάνει προτάσεις στην Super League 1 να εφαρμοστεί νέο υγειονομικό πρωτόκολλο, για να τελειώσει καμιά φορά το πρωτάθλημα. Γιατί όπως πάει η δουλειά με τις αναβολές, καλό Σεπτέμβριο του χρόνου θα τελειώσουν τα play off.

Και τι θα λένε αυτές οι προτάσεις – θέσεις, όπως γράφουν οι Σαββιδοτέχνες; Δεν τις ξέρουμε, ακόμα. Κι εμείς εδώ στην «Α» και την iapopsi.gr έχουμε μνήμη ελέφαντα, θα θυμίσουμε τι έλεγε ο ΠΑΟΚ, για προτάσεις – θέσεις, στο προηγούμενο πρωτάθλημα, όταν είχε χτυπήσει η πανδημία.

Ο ΠΑΟΚ μέσω του Σαββιδοτεχνείου είχε ξεκινήσει την καμπάνια «τελεία και παύλα». Να σταματήσει δηλαδή, το πρωτάθλημα, για να μην το πάρει ο Ολυμπιακός και το σηκώσει ο Μαρινάκης. Το θυμάσαι αυτό, μάστορα; Είχανε φαγωθεί Κόλκας και σία με το τελεία και παύλα.

Κι αφού τα πράγματα είναι χειρότερα τώρα απ ό,τι στο πρώτο ημίχρονο της πανδημίας, ο Ιβάν πρέπει να ζητήσει την άμεση διακοπή του πρωταθλήματος. Έτσι είναι. Πιο επικίνδυνα είναι τα πράγματα τώρα, το είπε κι ο Κικίλιας, ότι η Θεσσαλονίκη είναι υγειονομική βόμβα.

Κανονικά, ο Ιβάν Σαββίδης αυτό πρέπει να πει στην Super League 1. Να διακοπεί το πρωτάθλημα. Να μην φανεί και ανακόλουθος. Και κυρίως, να προστατέψει τους παίκτες.

Να σου θυμίσω και το άλλο; Ο ΠΑΟΚ έλεγε, ο Ιβάν δηλαδή, ότι θα ζητήσει αποζημίωση αν κάποιος παίκτης του προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα