Ίβιτς: Κομμένα τα κινητά και η μουσική στα δωμάτια

Οι παίκτες της Γουότφορντ άνοιξαν το στόμα τους και μίλησαν για τις απαγορεύσεις που ίσχυαν όσο καιρό ο Βλάνταν Ίβιτς ήταν προπονητής στην ομάδα.

Ο  Σέρβος προπονητής είχε απαγορεύσει τα κινητά στις προπονήσεις, όπως αποκάλυψε ο Τρόι Ντίνι.

Μιλώντας στο TalkSport, ο αρχηγός της Γουότφορντ τόνισε: “Ναι, είναι αλήθεια οι φήμες για την απαγόρευση των κινητών την ώρα της παρουσίας των παικτών στην προπόνηση. Είναι παράξενο, μπορείς να πας στην προπόνηση έχοντας το κινητό στο αμάξι και έπειτα πρέπει να το αφήσεις εκεί και να το ανοίξεις αφού επιστρέψεις στο αμάξι σου για να φύγεις”.

Στη συνέχεια, ο Ντίνι είπε πως “αυτό το μέτρο θα ήταν μία χαρά πριν από 10 χρόνια, όμως έτσι όπως είναι ο κόσμος τώρα όλοι μιλούν και συναντήσεις αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη οπότε χρειάζεσαι να έχεις πάνω σου το τηλέφωνο.

Μπορεί να είσαι στο γυμναστήριο και να σου έρθει μήνυμα ότι ‘το ραντεβού είναι για τις 10:00 αλλά μετατέθηκε 20 λεπτά αργότερα’. Ένα γρήγορο μήνυμα και όλοι ενημερώνονται.

Ο κάθε προπονητής έχει τις ιδιαιτερότητές του. Υπάρχουν ενίοτε κάποιοι παράξενοι κανόνες, αλλά δεν νομίζω πως η συγκεκριμένη με τα κινητά ήταν τόσο παράξενη. Επίσης, δεν είναι αλήθεια πως ζήτησαν από τον προπονητή να μας αφήσει να βάζουμε μουσική στα αποδυτήρια”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα