Κ. Μητσοτάκης σε Κ. Τασούλα για αγρότες: Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε εκτόνωση της κατάστασης

Ο πρωθυπουργός ανέφερε στον ΠτΔ την προτεραιότητα της κυβέρνησης για στήριξη του εισοδήματος των πολιτών και τόνισε "από τον Ιανουάριο εκατομμύρια συμπολίτες μας θα δουν τη στήριξη στο εισόδημά τους"

Την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει εκτόνωση της κατάστασης με τους αγρότες εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Ειδικότερα, ο Κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησής του είναι η στήριξη διαθέσιμου εισοδήματος απέναντι στην ακρίβεια, τονίζοντας ότι “από τον Ιανουάριο εκατομμύρια συμπολίτες μας θα δουν τη στήριξη στο εισόδημά τους”.

Αναφερόμενους στους αγρότες, ο πρωθυπουργός είπε ότι τα μέτρα στήριξης που θα υλοποιήσει η κυβέρνηση κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, επισημαίνοντας ότι λαμβάνονται υπόψη κάποια δίκαια αιτήματα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα υπάρξει εκτόνωση της κατάστασης με τα μπλόκα.

“Ελπίζω ενόψει γιορτών σε θετική ανταπόκριση και ότι θα απομακρυνθούν από τα μπλόκα και να λάβουν υπόψη ότι δεν μπορούν θέτουν σε κίνδυνο την οικονομική δραστηριότητα και να στερούν από τους πολίτες τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα χωριά τους”, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα