ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Χυδαίος συκοφάντης ο Γιαννακόπουλος, αποβολή ΠΑΟ από Euroleague»

Με σφοδρότητα απάντησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, στις καταγγελίες του Δ. Γιαννακόπουλου περί προσπάθειας χρηματισμού των διαιτητών.

Οι «ερυθρόλευκοι», με ανακοίνωσή τους, χαρακτηρίζουν τον «πράσινο» παράγοντα «χυδαίο συκοφάντη» και προανήγγειλαν και προσφυγή στη δικαιοσύνη. Ταυτόχρονα, γνωστοποίησαν ότι θα ζητήσουν «την αποβολή του ίδιου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός» από την Euroleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η χθεσινή επίσημη τοποθέτηση του Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός περί δήθεν απόπειρας χρηματισμού των διαιτητών της Euroleague κ.κ. Paternico και Zamojski από την ομάδα μας, ξεπερνά κάθε όριο ψευδολογίας και συκοφαντίας. 

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα προβούμε άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και της πεντακάθαρης δημόσιας εικόνας της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, προσφεύγοντας ενώπιον των Ελληνικών τακτικών δικαστηρίων και των εισαγγελικών αρχών. 

Πέραν τούτων, μέσω επιστολής που πρόκειται να σταλεί στον κ. Bertomeu και της υποβολής καταγγελίας ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή της Euroleague, θα ζητήσουμε την άμεση αναβίωση των ποινών που έχουν επιβληθεί στον καθ’ έξιν υπότροπο Δ. Γιαννακόπουλο και την αποβολή του ίδιου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός από τη διοργάνωση, σύμφωνα με τις σαφείς διατάξεις του Καταστατικού και του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague. 

Η παραδειγματική πειθαρχική και ποινική τιμωρία του χυδαίου συκοφάντη Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός είναι πλέον μονόδρομος».

Διαβάστε επίσης