ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Μαζεύτηκαν 100.000 ευρώ

Τα δεδομένα που έχει στη διάθεσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την πρώτη εβδομάδα που «τρέχει» η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας, ανέλυσαν σήμερα οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου».

Οι «ασπρόμαυροι» τοποθετήθηκαν σε δημοσιογράφους, στην αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena, με βασικό ομιλητή τον κύριο οικονομικό αιμοδότη , για τη φετινή σεζόν, της ομάδας, τον Θανάση Χατζόπουλο.

Στο πάνελ μαζί του ήταν, ακόμη, το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ, Βασίλης Τριλυράκης και στην αρχή της διαδικασίας και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Αρης Καρακούσης.

Ο τελευταίος, προλογίζοντας τη συνέντευξη, ανέφερε: «Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θανάση Χατζόπουλο, διότι η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ήταν μια ιδέα δική του και μέσα από αυτήν θα βοηθηθεί ο σύλλογος στο μέγιστο βαθμό. Ηδη, οι αναφορές που έχουμε είναι ευχάριστες. Υλοποιείται μια ιδέα που ήταν καθαρά δική του».

Παίρνοντας τη σκυτάλη, ο κ. Χατζόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία πως η ΑΜΚ θα πετύχει, γνωστοποιώντας πως, ως τη δεδομένη χρονική στιγμή, συμμετοχή σε αυτήν έχουν 2.000 άτομα και έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 100.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα