Και εγένετο «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ»

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ γνωστοποίησε την ονομασία που θα χρησιμοποιεί στην Α2

Και εγένετο «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ». Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ενημέρωσε την ΕΟΚ πως αυτή θα είναι η ονομασία που θα χρησιμοποιεί στην Α2.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μια -ουσιαστικά ανεπαίσθητη- διαφοροποίηση στο σήμα (οι γραμμές που περιβάλλουν το δαφνοστεφανωμένο κεφάλι είναι κάθετες) και δήλωσαν ως έδρα το βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ (χωρητικότητας 350 θέσεων).

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδος και κάθε διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., θα είναι: «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» και στα Ελληνικά: «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ».

Επιπλέον ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και την χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου κλπ. καθώς και για την σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του Πρωταθλήματος».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα