Και ένα, και δύο, και τρία και τέσσερα παιδιά στην ΕΠΟ

Προσπέρασε σαν υπερταχεία ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ πριν από τη διακοπή της Super League και στο μπλοκ του Βορρά ζήλεψαν… τα παιδιά του Πειραιά. Η άλλοτε ισχυρή και συσπειρωμένη παρέα του Γραμμένου χορεύει στοn ρυθμό του Μάνου Χατζηδάκι που απογείωσε που απογείωσε με τη φωνή της η Μελίνα Μερκούρη.

Στα τέσσερα έχει σπάσει η ομάδα του Βάγγου. Από τη μία πλευρά του ορίζοντα βλέπουμε τον νυν πρόεδρο, ο οποίος δεν διστάζει να θυσιάζει τους πάντες για να σωθεί ο ίδιος, ακόμα και με χειροφίλημα του Μελισσανίδη.

Αν ο Γραμμένος είναι στην Ανατολή, ο Αστέριος Αντωνίου βρίσκεται στη Δύση. Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως και ακολουθεί τη γραμμή του Λευτέρη Αυγενάκη και της κυβέρνησης. Είναι, άλλωστε, ο μόνος που πλήρωσε τίμημα για τη συμμετοχή του στη διοίκηση της Ομοσπονδίας, καθώς έμεινε έξω από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Στον Νότο έχει… μετακομίσει ο Κώστας Βρακάς. Είχε, άλλωστε, εξαιρετικές σχέσεις με τον Τάκη Παπαχρήστο και, βέβαια, πολύ καλή επαφή με διάφορους δήμους του Λεκανοπεδίου.

Και στον Βορρά συναντάμε έναν από τους τελευταίους πιστούς του μπλοκ. Ο Περικλής Λασκαράκης παλεύει για το χρίσμα, με στόχο να γίνει χαλίφης στη θέση τού… Γραμμένου και υπόσχεται πλήρη υποταγή στον Ιβάν.

Κάπως έτσι διαμορφώνεται η κατάσταση στην ΕΠΟ. Όπως ακριβώς λέει και το τραγούδι που συμπτωματικά ακούστηκε πρώτη φορά στην ταινία «Ποτέ την Κυριακή», δηλαδή, τη μέρα που συνδυάστηκε με το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης