Και γιατί δεν βγαίνει ο Ιβάν Σαββίδης στο skype να τα διαψεύσει;

Ο Κυριάκος Φιγούρας Κυριάκος ξαναχτύπησε. Υπάρχουν μερικοί, λέει, που δεν βλέπουν με συμπάθεια τον Ιβάν Σαββίδη. Σε μερικούς δημοσιογράφους αναφερότανε. Και διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις γι αυτόν επειδή έχει να πατήσει το ποδάρι του στην Θεσσαλονίκη κάτι μήνες.

Μάλιστα. Δηλαδή, κύριε Φιγούρα, οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι να συμπαθούν τον Σαββίδη; Τόσους έχει και τους πληρώνει, στα τόσα Μέσα που έχει. Όλοι αυτοί, που είναι υπάλληλοί του, όχι μόνο τον συμπαθούν, αλλά και τον γλείφουν κι από πάνω.

Ο Σταύρακας ο Κόλκας είπε στο γυαλί του OPEN ότι πονάει η ψυχή του όταν βλέπει τον Ιβάν να δίνει ένα βαγόνι λεφτά σε κάτι Βέρνμπλουμ. Όλοι αυτοί οι κόλακες είναι καλοί, βέβαια.

Όσοι είναι εκτός κόλπου είναι οι κακοί δημοσιογράφοι, που διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις. Να πεις ότι δεν υπάρχουνε και τέτοιοι; Βεβαίως. Οι απ’ την απ έξω.

Κι αφού γράφουνε ψευδείς ειδήσεις και για την υγεία του Ιβάν (χτύπα ξύλο να είναι γερός ο άνθρωπος), γιατί δεν βγαίνει ο ίδιος ο Ιβάν να τον δούνε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ; Ξέχασαν και τη φάτσα του, είχε γράψει η «Α» και η iapopsi.gr το περασμένο Σάββατο.

Να βγει ο Ιβάν στο skype ν’ απευθύνει διάγγελμα προς το λαό του ΠΑΟΚ να μην ανησυχεί, να σταματήσουν και τα fake news. Απλός τρόπος επικοινωνίας είναι αυτός. Αυτό δεν μας το εξήγηση ο επικοινωνιολόγος κύριος Φιγούρας.

Το περασμένο Σάββατο, η «Α» και η iapopsi.gr το έγραψαν καθαρά, ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει «Ιβαν-ική δημοκρατία. Βλέπε, άκου, μη μιλάς. (Και πάρτα).

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα