Και οι φίλοι σφυρίζουν αδιάφορα για τον Θεοχάρη

Ο υπουργός Τουρισμού θεωρείτο βέβαιο ότι στον προηγούμενο ανασχηματισμό θα άφηνε τον υπουργικό θώκο. Κι όμως, κατάφερε να λάβει δεύτερη ευκαιρία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μάλλον χάνει τη δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε ο πρωθυπουργός ο Χάρης Θεοχάρης. Ο υπουργός Τουρισμού θεωρείτο βέβαιο ότι στον προηγούμενο ανασχηματισμό θα άφηνε τον υπουργικό θώκο. Κι όμως, κατάφερε να λάβει δεύτερη ευκαιρία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς το πουσάρισμα που του έγινε από τους ισχυρούς φίλους του στο Μαξίμου τον διέσωσε.

Ωστόσο, σε έναν νέο ανασχηματισμό ουδείς βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι ο Χάρης Θεοχάρης θα έχει και 3η ευκαιρία. Κι αυτό διότι πλέον η δυσφορία του Μαξίμου δεν κρύβεται. Ακόμη και οι φίλοι του τώρα δεν δείχνουν καμία πρεμούρα να τον υποστηρίξουν. Η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «HARDTalk» στο BBC και η αμηχανία του να αντιμετωπίσει τις σκληρές κι επιθετικές ερωτήσεις εξέθεσε την Ελλάδα διεθνώς. Είναι ηλίου φαεινότερο πως ο υπουργός πήγε ανέτοιμος και αδιάβαστος. Ταυτόχρονα, επέστρεψε από το Λονδίνο μη έχοντας καταφέρει να πείσει τους Βρετανούς να κατατάξουν την Ελλάδα στην «πράσινη λίστα».

Την ίδια στιγμή, έχουν αυξηθεί οι ακυρώσεις από Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία. Πάντως, όλοι ελπίζουν ότι τελικά θα επιτευχθεί ο στόχος και τα τουριστικά έσοδα θα βρίσκονται στο 50% σε σχέση με το 2019, κάτι που θεωρείται επιτυχία. Πάντως, ακόμη κι εάν ο στόχος επιτευχθεί, πάλι θα κινδυνεύει ο Θεοχάρης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα