Και πάλι «φίλοι»

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η σχέση των δύο άλλοτε «κολλητών», Ζήση Βρύζα και Θόδωρου Ζαγοράκη έχει περάσει από πολλά… κύματα και τα τελευταία χρόνια όχι απλά είναι «ψυχρή» αλλά να μερικοί υποστηρίζουν ότι δεν ανταλλάσσουν ούτε «καλημέρα». Μάλιστα, η πρόσληψη του δεύτερου από τον Ιβάν Σαββίδη, περιέπλεξε ακόμα περισσότερο τα πράγματα αφού πλέον η συνεργασία του με τον Ζήση Βρύζα είναι απαραίτητη και αναπόφευκτη.

Για το λόγο αυτό φαίνεται το τελευταίο διάστημα ότι έχει σπάσει ο «πάγος» μεταξύ των δύο ανδρών, για το καλό του… ΠΑΟΚ αλλά και το δικό τους, αφού ο Ιβάν Σαββίδης έχει δείξει ότι δεν αστειεύεται και ότι όταν κάτι δεν πάει καλά, το «τελειώνει».

Στη Θεσσαλονίκη «ψιθυριζόταν» η πρόοδος στη σχέση μεταξύ του νυν με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ και κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε και στο Περιστέρι, στο πρόσφατο ματς του «δικεφάλου» κόντρα στον Ατρόμητο. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ηττήθηκε και να αποχώρησε από την πρωτεύουσα με σκυμμένο κεφάλι, αλλά τη στιγμή του γκολ του Σαλπιγγίδη (που διαμόρφωσε το προσωρινό 0-1), Βρύζας και Ζαγοράκης μόνο που δεν αλληλοασπάστηκαν για την επίτευξη του τέρματος, δείχνοντας ότι είναι και πάλι «φίλοι». Βέβαια, κανείς δεν ισχυρίζεται ότι είναι κολλητοί ή ότι όλα πλέον μεταξύ τους είναι «νερό και αλάτι» αλλά σίγουρα δεν υπάρχει η κόντρα του παρελθόντος.

Φτάνοντας στην επόμενη μέρα του ματς με τον Ατρόμητο, έχει τεθεί επί τάπητος το θέμα της πρόσληψης του νέου προπονητή της ομάδας που θα αναλάβει το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν. Υπεύθυνοι για τις τελικές εισηγήσεις προς τον μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, είναι εκτός του Γκερμάν Τσιστιακόφ, οι Βρύζας και Ζαγοράκης. Η επιλογή να συνεργαστούν για αυτό το σημαντικό θέμα, μόνο τυχαία δεν ήταν αφού ο Ρώσος επενδυτής θέλει να διαπιστώσει την ευστοχία των προτάσεων των δύο ανδρών αλλά και κατά πόσο θα μπορούν να συνεργαστούν στο φλέγον αυτό ζήτημα. Άλλωστε, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι όλοι κρίνονται και μάλιστα μετά τα play-off θα υπάρξουν –αν χρειαστεί- αποχωρήσεις, χωρίς να υπολογίζονται μισθοί και ονόματα. Ας ρωτήσουν και τον Γιώργο Δώνη, που έζησε από πρώτο χέρι την οργή του Ιβάν…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα