Και προπαγάνδα «σοβιετικού τύπου» Ιβάν στον Μαρινάκη: «Παίρνει δουλειές του δημοσίου». Χωρίς να λέει ποιες είναι!

Αναμενόμενο, μάστορα. Όταν σε κυνηγάει ένας ολόκληρος λαός, που δεν βάζεις μία για μεταγραφές και ο ΠΑΟΚ χάνει περίπατο από τον ΠΑΣ στην Τούμπα, πρέπει να στρέψεις την προσοχή του αλλού. Στον Μαρινάκη.

Απλά πράγματα πολιτικής, σου λέω τώρα. Άπαξ και έχεις ταΐσει σανό έναν ολόκληρο λαό, του ρίχνεις και ακόμα λίγο, δεν τρέχει τίποτα.

Γράφουν στο Σαββιδοτεχνείο, που είναι σαν να ακούς τον Σαββίδη με το πληκτρολόγιο αλλουνού:

«Ο Ιβάν, άλλωστε, δεν επενδύει όπως οι Μαρινάκηδες στην Ελλάδα. Δεν παίρνει δουλειές του δημοσίου για να εισπράττει και να τα βάζει στην ομάδα του. Όλες του οι επενδύσεις έχουν απαίτηση χρηματοδότησης και μελλοντικής είσπραξης. Λιμάνι και Πόρτο Καράς μόνο, είναι μισό δις ευρώ επένδυση». Από τον Μητσοτάκη, δηλαδή. Μάλιστα.

Μάλιστα. Και ποιες είναι οι δουλειές του Μαρινάκη από το ελληνικό δημόσιο; Ξέρει τίποτα ο Ιβάν και δεν το λέει; Αν ξέρει, να βγει να το πει στα ίσια, ότι ο Μαρινάκης και οι άλλοι «Μαρινάκηδες» πήραν αυτή τη δουλειά του δημοσίου.

Κι εγώ δεν θα σου πω για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης ότι είναι κρατική δουλειά, που την πήρε ο Ιβάν. Πήρε ο Μαρινάκης το λιμάνι το Πειραιά; Οι Κινέζοι δεν παίζουν μπάλα εκεί; Τι ακριβώς πήρε; Έλα, ρε, πλάκα κάνουνε τώρα; Έτσι και το ήξερε αυτό ο Ιβάν, δεν θα το έγραφαν τα «παιδιά» του που κάνουν «δημοσιογραφία»;

Έτσι είναι, μάστορα. Σ’ το είπα εκατό φορές. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι μεγαλωμένος στην πατρίδα της προπαγάνδας, τη Σοβιετία. Αν έχεις σφίξες, το πας αλλού το παιχνίδι. Στον Μαρινάκη, στον Καρυπίδη και τα ρέστα. Χαίρετε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα