«Και σαν άλλος Τσίπρας, ο Γραμμένος δήλωσε ότι πάει στην UEFA, να βαρέσει τα νταούλια για να χορεύει ο Αυγενάκης»

Είναι για Αρκά αυτό που πάει να γίνει. Ο Γραμμένος με τον Βακάλη, τον Κουπτσίδη και τον Παπαχρήστο, θα πάνε, λέει, στην UEFA και θα βαράνε τα νταούλια, όπως θα τα βάραγε ο Τσίπρας για να χορεύουν οι αγορές, πριν βγει πρωθυπουργός, βέβαια,. Μετά τα νταούλι τα βαράγανε οι αγορές και χόρευε ο Τσίπρας. Και δεν ήξερε και χορό.

Αυτό το κουαρτέρο αναμένεται να φέρει τρομερή αναστάτωση στην UEFA. Λίμπα θα τα κάνουνε για το νόμο Αυγενάκη. Θα τα πούμε χύμα και τσουβαλάτα στον Τσέφεριν και τον Θόδωρο το Θεοδωρίδη. Κι όταν γυρίσουν πίσω, ο Αυγενάκης θα τρέχει να κρυφτεί.

Και κάθεσαι και διαβάζεις το λόγο που θα πάνε. Θα πρέπει να είσαι σοβαρός, δεν θα αριβάρυν έτσι για την Ελβετία. Μάλιστα.

Λέει το ρεπορτάζ: «Οι διαφωνίες που υπάρχουν έχουν να κάνουν με το μητρώο της ΓΓΑ και την μεταχείριση των σωματείων που δεν έχουν ενταχθεί σε αυτό (απώλεια εκλογικού δικαιώματος, και δικαιώματος συμμετοχής στα πρωταθλήματα), αλλά και με το θέμα της αναγνώρισης των προπονητών των σχολών ποδοσφαίρου από το κράτος».

Θα πάνε, δηλαδή, να πούνε του Τσέφεριν, ότι ο Τυφώνας από το Κάτω Παρτάλι δεν πρόλαβε να εγγραφεί στο μητρώο του Αυγενάκη, για να έχει δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΠΣ. Κι ότι πρέπει το κράτος ν ‘ αναγνωρίσει τις σχολές προπονητών.

Μόλις τα ακούσει αυτά ο Τσέφερν θα τηλεφωνήσει στον Αυγενάκη να τον επαναφέρει. Πρώτα, όμως, θα συστήσει κανένα καλό σαλέ στο κουαρτέτο για να περάσει φίνα το διήμερο στην Ελβετία. Άμα καταφέρουν και τον δουν.

Ο Τσέφεριν έχει σφίξες με τις μεγάλες ομάδες που θέλουν κλειστή λίγκα και θ’ ασχοληθεί με τον Τυφώνα από το Κάτω Παρτάλι. Φοβερά πράγματα.

.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα