Και τώρα… Σα Πίντο

Ο ΟΦΗ τις τελευταίες ημέρες είχε στρέψει την προσοχή του στο θέμα της αδειόδοτησής του για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Αφού το πέτυχε αυτό, σε δεύτερο βαθμό, χάρη στις κινήσεις τις διοίκησης του Μάνθου Πουλινάκη, πλέον οι άνθρωποι της ομάδας προχωρούν στον σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο.

Προτεραιότητα των «μελανόλευκων» αποτελεί η παραμονή του Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος έδειξε ότι έχει τις ικανότητες να γίνει ο απόλυτος… άρχοντας στους Ομιλίτες. Ο ισχυρός άνδρας του κρητικού συλλόγου προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο στον 42χρονο τεχνικό, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να «χτίσει» το ρόστερ, όπως ο ίδιος επιθυμεί, κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει αν η ΠΑΕ δεν εξασφάλιζε την άδεια της ΕΠΟ (θα υπήρχαν περιορισμοί στις μεταγραφές).

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΟΦΗ θα αρχίσει να σπαταλάει άσκοπα, αφού όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως ο Μ. Πουλινάκης, η οικονομική εξυγίανση είναι σε πρώτο πλάνο στους Ηρακλειώτες, οι οποίοι ωστόσο έχουν και υψηλές αγωνιστικές βλέψεις, μετά την 6η θέση που κατέλαβαν φέτος.

Πάντως, σε περίπτωση που ο Σα Πίντο απαντήσει αρνητικά στη διοίκηση των «μελανόλευκων», υπάρχουν ήδη κάποιες εναλλακτικές λύσεις για τον πάγκο της ομάδας, οι οποίες θα έρθουν στο προσκήνιο, εφόσον χρειαστεί.

Διαβάστε επίσης