Και ξαφνικά… χάλασε η μεταγραφή του Μπαράνκο στην ΑΕΛ

Τη μια μέρα τον ανακοίνωσε και την άλλη τον… ξεανακοίνωσε η ΑΕΛ. Η αναφορά στο σέντερ φορ του Ολυμπιακού Βόλου Μπρούνο Μπαράνκο, με τη μεταγραφή του οποίου ο Αλέξης Κούγιας επιχείρησε να κάνει μπάσιμο στην ιστορική ομάδα της Μαγνησίας. Ο Αχιλλέας Μπέος εξοργίστηκε όταν πληροφορήθηκε την εισβολή του ισχυρού άνδρα της Λάρισας στα λημέρια του.

Η μεταγραφή του Μπαράνκο ακυρώθηκε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου έδωσε πίσω την προκαταβολή. Τυπικά η ΑΕΛ ανακοίνωσε πως ο παίκτης ήθελε  μικρότερη διάρκεια συμβολαίου. Επέμεινε πάντως ότι η συνεργασία με την ομάδα του Βόλου θα συνεχιστεί κανονικά.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Λόγω υπαιτιότητας του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του, οι οποίοι ήθελαν μικρότερο χρόνο διάρκειας στο συμβόλαιο του, από την αρχική συμφωνηθείσα και ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε ήδη καταβάλει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου το συνολικό τίμημα της μεταγραφής του, ματαιώνεται οριστικά η μεταγραφή του Bruno Barranco στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ολυμπιακός Βόλου δια του κ. Τσιμπανάκου επέστρεψε στον κ. Κούγια το καταβληθέν ποσό για την αγορά του παίκτη.

Παρά την ματαίωση της μεταγραφής, η συνεργασία με την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα συνεχιστεί και η ΑΕΛ θα παραχωρήσει με δανεισμό σημαντικούς παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου να επανέλθει στις μεγάλες κατηγορίες όπου είναι η πραγματική του θέση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα