Και ξαφνικά φήμες για Γιώργο Δώνη και Χάντερσφιλντ

Φημολογία, που συνδέει τον Γιώργο Δώνη με τη Χάντερσφιλντ, αναπτύχθηκε ξαφνικά στην Αγγλία.

Η «Sun» έγραψε για ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της αγγλικής ομάδας από τον προποντή τουΠαναθηναϊκού και μάλιστα φιλοξένησε και δηλώσεις του. Ο τελευταίος παραδέχεται τη φιλοδοξία του να εργαστεί κάποια στιγμή στην Αγγλία, αλλά φυσικά τονίζει ότι στην παρούσα φάση είναι κάτι δύσκολο κι ότι όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό.
«Ο πρώην άσος της Χάντερσφιλντ, Γιώργος Δώνης αναγνωρίζει την ευκαιρία να επιστρέψει στο Χάντερσφιλντ ως μάνατζερ της ομάδας. 

Ο 49 ετών προπονητής είναι σήμερα επικεφαλής του ελληνικού γίγαντα Παναθηναϊκού, αλλά θα ήθελε να δοκιμάσει τον εαυτό του ως προπονητής στην Αγγλία». αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα.

Στη συνέχεια ακολουθούν οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Αυτή τη στιγμή η συγκυρία είναι περίπλοκη. Έχω ακόμα δυο χρόνια στο συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό, το έργο μου πηγαίνει πραγματικά καλά και δεν είναι εύκολη η απόφαση να μετακινηθώ.

Αλλά για μένα η εμπειρία να βρεθώ στην Αγγλία ως μάνατζερ είναι μία από τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες μου.

Ειδικά στη Χάντερσφιλντ όπου έχω αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής. Τότε δεν έδειξα το καλύτερό μου πρόσωπα, είχα τραυματισμούς πολλές φορές, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.

Σε αντίθεση με άλλες χώρες, το πρωτάθλημα είναι σε κορυφαίο επίπεδο επειδή υπάρχουν πολλά σημαντικά και δυνατά κλαμπ, με ιστορία.

Για μένα όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα μεγάλο σωματείο στην Ελλάδα, αλλά είναι διαφορετική η εμπειρία της Αγγλίας και μου αρέσει το αγγλικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης