Καίγεται για εκλογές η ΕΠΟ και ζητά ειδική άδεια απ’ την Κυβέρνηση

Ειδική άδεια για να κάνει εκλογές θα ζητήσει η ΕΠΟ, με τη μετάκληση εκλεκτόρων από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα στις 29 Δεκεμβρίου, όμως θεωρείται απίθανο να γίνει δεκτό το αίτημα.

Εν μέσω του νέου lockdown που ανακοινώθηκε έως τις 7 Iανουαρίου, η ΕΠΟ προσπαθεί να δώσει λύσεις για ν’ αποκτήσει νέα διοίκηση. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας είχε ορίσει ως νέα ημερομηνία της διεξαγωγής της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης την 29η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη, και ώρα 10.00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso. Μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία φαίνεται να είναι – τουλάχιστον έως τώρα – ο Σταύρος Ψαρόπουλος.

Με τα περιοριστικά μέτρα, συνέλευση δεν μπορεί να γίνει. Η ΕΠΟ θα αποταθεί στην Κυβέρνηση και την ειδική επιτροπή των λοιμωξιολόγων για να πάρει το ΟΚ με τεστ covid-19 και ό,τι άλλο απαιτείται και να κάνει τις εκλογές στις 29 Δεκεμβρίου. Να πάρει δηλαδή άδεια και να κάνει κατ’ εξαίρεση την εκλογική διαδικασία. Η απάντηση πρέπει να είναι δεδομένη και οι αρχαιρεσίες θα πάνε μετά τις 7 Ιανουαρίου.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα