Καίτη Φίνου: «Οι περισσότεροι έκατσαν μαζί μου για τη Φίνου, όχι για την Καίτη…» (βίντεο)

Άνοιξε την καρδιά της η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτοντας το λόγο που χώρισε από τον Λε-Πα!

Ήταν άλλη μια από τις συνεντεύξεις της Καίτης Φίνου, που όχι μόνο είναι αληθινές αλλά περιλαμβάνουν και στοιχεία που δεν είχαμε ξανακούσει, τουλάχιστον όχι τόσο λεπτομερώς.

Εμφανίστηκε στην εκπομπή «ΠρωΙνό» της Φαίης Σκορδά και μίλησε άφοβα και με πολύ πάθος, όπως πραγματικά μόνο εκείνη ξέρει να κάνει! Φυσικά στάθηκε λίγο παραπάνω στο κεφάλαιο ερωτικές σχέσεις και συγκεκριμένα σε εκείνη που είχε στο παρελθόν με τον Λευτέρη Πανταζή, μη διστάζοντας να αποκαλύψει τον λόγο που οδήγησε τότε στο χωρισμό τους, όπως και το ότι οι περισσότεροι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της, έμειναν μαζί της εξαιτίας της αναγνωρισιμότητάς της..

«Πέρασαν πολλά χρόνια για να καταλάβω ότι είμαι γνωστή στο κοινό. Μου ήταν αδιανόητο να το πιστέψω. Δεν ήμουν ποτέ sex symbol, έχει μείνει μόνο το όνομα. Είχα πολλές κατακτήσεις, αλλά οι περισσότεροι έκατσαν μαζί μου για τη Φίνου, όχι για την Καίτη. Στα 36 μου είχα βρει κάποιον που θα μπορούσε να μου προσφέρει ασφάλεια, χώρισα από πείσμα, ήταν λάθος μου. Χώρισα με τον Πανταζή γιατί είχα λιποθυμήσει στο θέατρο και δεν ήρθε. Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι αν δεν έρθει σε 24 ώρες θα πάω με άλλον και τελικά πήγα», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Στερνή μου γνώση να σ’είχα πρώτα…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα