Κακοκαιρία «Ιανός»: Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων – Σε Αχαΐα, Αιτ/νία, Ηλεία και Μεσσηνία

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπ. Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά

Με την Δυτική Ελλάδα να είναι προ των πυλών για την επέλαση της κακοκαιρίας «Ιανός», ο κρατικός μηχανισμός είναι επιφυλακή για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας είναι σε απόλυτη επιφυλακή ώστε να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία «Ιανός», δήλωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων σημείωσε ότι «ενεργοποιούμε όλο τον μηχανισμό για να συνδράμουμε στα θέματα διαχείρισης του κινδύνου που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις επόμενες ώρες». Νωρίτερα, η Πολιτική Προστασία εξέδωσε σύσταση για περιορισμό κυκλοφορίας σε Ιθάκη, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων λόγω της κακοκαιρίας «Ιανός»

Ενημέρωσε επίσης πως απαγορεύεται, από σήμερα 9 το βράδυ, για 24 ώρες, η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων, οχημάτων με τρέιλερ και λεωφορείων κατά μήκος του εθνικού οδικού δικτύου στους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Μεσσηνίας. Επισήμανε πως θα παραμείνει ανοικτή η Ολυμπία Οδός μέχρι να επαναξιολογηθεί αύριο το μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα