Καλορίζικος…

Καλώς τονα τον Γιάννη τον Αναστασίου. Ωραία μέρα επέλεξε να δώσει συνέντευξη στο Σαββιδτεχνείο – Αλαφουζοτεχνείο. Ποτέ μη λες ποτέ, σου λέει, για ενδεχόμενη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Έτσι είναι η ζωή, Ποτέ, μη λες ποτέ. Σε κάθε δεύτερη κουβέντα εκθείαζε τον Γιάννη Αλαφούζο, ότι είναι προεδράρα και τα ρέστα. Είπε και τα τυπικά, βέβαια, ότι ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή. Μέχρι πότε, όμως, δεν μας είπε. Και το όνομα του Πογιάτος γιατί δεν το ανέφερε; Δεν το ήξερε;

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο Αναστασίου είπε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να παίζει 4-3-3. Κάπου εδώ τελειώνει το έργο. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Δεν μπορεί ένας προπονητής που δεν έχει κάνει κουβέντες με τον Αλαφούζο, να λέει πως πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ’ αυτόν τον κόσμο. Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε το κατάλληλο timing να δώσει συνέντευξη. Κι ο Αλαφούζος δεν θα μπορούσε να τον φιλοξενήσει στα δικά του Μέσα, θα ήταν φως φανάρι.

Και καλά θα κάνει, δηλαδή, ο Αλαφούζος με τον Αναστασίου. Μια χαρά ομάδα είχε φτιάξει και τον κοντράριζε στα ίσια τον Ολυμπιακό. Και χωρίς να δίνει πολλά λεφτά ο Αλαφούζος. «Κουτί» του έρχεται του Γιαννάκη, που παίρνει το Γιαννάκη.

Όλα θα εξαρτηθούν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική της Super League 1, λέει το “ρεπορτάζ”. Μπορεί να φύγει και με νίκη ο Πογιάτος.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα