Κάλυψη Κυριάκου σε Γεραπετρίτη για τις ΜΕΘ

Πέταξε το γάντι στον Τσίπρα ο Μητσοτάκης λέγοντάς του ότι ταυτίζεται απόλυτα με το φαινόμενο Πολάκη

Σε ακόμη μία κόντρα Μητσοτάκη – Τσίπρα εξελίχθηκε η σημερινή συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, με τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επεκτείνουν στους διαξιφισμούς τους σε θέματα πέρα των εργασιακών.

Από τις χαρακτηριστικότερες στιγμές ήταν αυτή που ο πρωθυπουργός κάλυψε τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, για τις χθεσινές τηλεοπτικές δηλώσεις του σχετικά με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, που ομολογουμένως ξεσήκωσαν πολλές αντιδράσεις.

«Λέτε ότι η κρίση είναι εκτός ελέγχου. Τι πάει να πει αυτό; Σήμερα αν κάποιος συμπολίτης μας χρειάζεται περίθαλψη για covid θα την έχει» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και συνέχισε:

«Αυξήσαμε κρεβάτια και ΜΕΘ, έχουμε παραπάνω από 1200 να φροντίζουν ασθενείς. Ξέρετε καλά τι κάνετε. Έχετε μεγάλη ικανότητα να διαστρέφετε. Είναι πολύ ανέντιμο και άδικο αυτό που κάνετε όταν ο Γεραπετρίτης είπε κάτι που έχω πει και εγώ».

«Προφανώς θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ΜΕΘ. Οι ΜΕΘ όμως είναι η τελευταία γραμμή άμυνας και αν δεν προνοήσουμε, όσες ΜΕΘ και να έχουμε, δεν θα φτάνουν. Σταματήστε να διαστρεβλώνετε» κατέληξε ο πρωθυπουργός πετώντας το γάντι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι ταυτίζεται απόλυτα με το φαινόμενο Πολάκη.

Κατά τα λοιπά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ που «ο δράκος της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης δεν υπάρχει». Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας στην Κουμουνδούρου δεν έχουν καταλάβει ότι «η κεντροδεξιά είναι μια μεγάλη λαϊκή παράταξη» κι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση «ξετίναξε τη μεσαία τάξη» ενοχλείται τώρα που βλέπει ότι «η κυβέρνηση στρέφει το βλέμμα της στους πιο αδύναμους».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα