Καλύτερη διεθνής εταιρεία τηλεπικοινωνιών σε Ν.Α. Ευρώπη και Ευρασία η OTEGLOBE

Μεγάλη διάκριση για την OTEGLOBE επεφύλαξαν τα Διεθνή Βραβεία Τηλεπικοινωνιών “Global Carrier Awards 2018”, με την εταιρεία να αποσπά το βραβείο “Best Eastern European & CIS Wholesale Carrier”, ως η καλύτερη εταιρεία διεθνών τηλεπικοινωνιών στη Ν.Α. Ευρώπη και Ευρασία.

Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία αποσπά διάκριση στα Global Carrier Awards.

Η νέα βράβευση είναι αποτέλεσμα της πορείας που έχει διαγράψει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια. Παρά το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον, η OTEGLOBE έχει καθιερωθεί ως ο ηγέτης του κλάδου της στην Ν.Α. Ευρώπη και ως ο εναλλακτικός κόμβος της Μεσογείου για τη διασύνδεση της Ευρώπης με την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η τελετή απονομής των “Global Carrier Awards 2018” πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών σύσσωμου του κλάδου διεθνών τηλεπικοινωνιών.

Ο Ντίνος Ανδρέου, Διευθύνων Σύμβουλος της OTEGLOBE παραλαμβάνει το βραβείο από την Rosalind Irving, CEO of Capacity Media και τον Jason McGee-Abe, Capacity Editor-in-Chief & head judge for the awards

Τα “Global Carrier Awards” είναι ο πλέον αναγνωρισμένος ετήσιος θεσμός στην αγορά των Διεθνών Τηλεπικοινωνιών, που διοργανώνεται επί σειρά ετών από τον διεθνούς κύρους αγγλικό οργανισμό “Capacity Media”.

Με την ολοκλήρωση της τελετής απονομής των Global Carrier Awards, η Rosalind Irving, CEO of Capacity Media, δήλωσε: «Συγχαίρουμε την OTEGLOBE για τη βράβευσή της ως “Best Eastern European/CIS Carrier”, μία διάκριση που επιβεβαιώνει τη θέση της ως “Σημείο Αναφοράς” (benchmark) στην αγορά των διεθνών τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιείται».

Με περισσότερες από 246 υποψηφιότητες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και οι γνωστοί τηλεπικοινωνιακοί κολοσσοί, διεκδίκησαν και φέτος μία διάκριση σε 8 θεματικές κατηγορίες που περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, βραβείο για την «Καλύτερη εταιρεία Διεθνών Τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως», «Καλύτερη εταιρεία ανά ήπειρο», «Βραβεία καινοτομίας» κ.ά.

Η κριτική επιτροπή των Βραβείων, απαρτίζεται από ομάδα εκπροσώπων διακεκριμένων εταιρειών, συμβούλων επιχειρήσεων, ακαδημαϊκών, ηγετικών στελεχών της αγοράς διεθνών τηλεπικοινωνιών, καθώς επίσης και από έγκριτους δημοσιογράφους διεθνών εκδοτικών οργανισμών.

Διαβάστε επίσης