Καλύτερο ιατρικό επιτελείο ζήτησε ο Ιβάν. (Λογική κίνηση με τους βετεράνους που έχει μαζέψει, τρολάρουν οι ΠΑΟΚτζήδες)

Ούτε βαλτοί να ήταν οι Σαββιδοτέχνες, ρε, φίλε. Γράφουνε μία είδηση ότι ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεδιάσκεψη με το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ. Πήτραν μέρος, σου λέει,  οι καθηγητές Περικλής Παπαδόπουλος, Ιωάννης Γιγής, Κωνσταντίνος Δίτσιος, ο επικεφαλής γιατρός του αγωνιστικού τμήματος, Γιάννης Ράλλης, και τον συνεργάτη του, Θεοχάρης Κυριακίδης.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Ο Ιβάν ζήτησε, τις προτάσεις τους για την ανάπτυξη που πρέπει να γίνει επιπλέον σε τεχνολογία και εξοπλισμό για την αποτελεσματικότερη πρόληψη, αποθεραπεία και αποκατάσταση τραυματισμών.

Μάλιστα. Δεν είναι κακό αυτό που έκανε ο Σαββίδης. Μεγάλο ρόλο πα΄ζιει το ιατρικό επιτελείο σε μια ομάδα για ν’ αποφεύγονται οι θλάσεις και να γίνεται γρήγορη αποθεραπεία.

Όταν, όμως, ο οπαδός του ΠΑΟΚ, ο κανονικός, κοιτάει στον ουρανό μπας και πέσει καμιά μεταγραφή παιχταρά, εσύ πας και του γράφεις ότι ο Ιβάν θέλει να βελτιώσει το ιατρικό επιτελείο.

Και γράφουν στα σχόλια, οι κανονικοί ΠΑΟΚτζήδες: Λογικότατη κίνηση όταν έχει μια 11αδα βετεράνους των γηπέδων να φροντίσεις από καμιά θλάση, κανα πονάκι στη μέση και στα γόνατα, από καμιά σουβλιά στην πλάτη….. Κίνηση που έπρεπε από πέρσι να γίνει αλλά δεν έπαιρνε και άλλη αναβολή με την επιστροφή του βαδιστή Μπίσερβαρ. Θα έχει ειδικό τμήμα για τεμπελχανάδες που βαριούνται τα σπριντ, τα μαρκαρίσματα κτλ, κτλ». !

Και δεν είναι μόνο ο Μπίσεσβαρ. Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Σβαμπ, Πασχαλάκης, Καντουρί κι έχει ο Θεός.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα