Καμαρά: «Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, όπως και στην ομάδα μας»

Ο Μαχντί Καμαρά μίλησε για την αυριανή (9/12, 15:30) αναμέτρηση με την Ξάνθη, τους προσωπικούς στόχους αλλά και αυτούς του Ολυμπιακού. Ο «ερυθρόλευκος» εξέφρασε την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του καθώς και στην ποιότητα της ομάδας του.

Ακόμα, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι θέλει να πανηγυρίσει τίτλους και για «να ανταποδώσω ότι μπορώ στην ομάδα μου» που «έκανε πολλά για να με βοηθήσει».

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της Nova, είπε: «Για εμάς το μόνο παιχνίδι που έχει σημασία είναι το επόμενο. Αυτό που έρχεται με αντίπαλο την Ξάνθη.

» Σε αυτό πρέπει να συγκεντρωθούμε και όλη μας η προσοχή είναι πάνω σε αυτό. Έχουμε μέρες για να σκεφθούμε το επόμενο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Πέμπτη. Θα δούμε μετά το παιχνίδι του πρωταθλήματος πως θα το προσεγγίσουμε».

Τι γνωρίζει για την ακριτική ομάδα: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την Ξάνθη. Δεν ξέρω πως παίζει, ούτε την έχω παρακολουθήσει ποτέ να παίζει.

» Όμως, αυτό που μας ενδιαφέρει γενικότερα, είναι να προσεγγίζουμε όλα τα παιχνίδια έχοντας ως στόχο τη νίκη. Μας ενδιαφέρει ο τρόπος του δικού μας παιχνιδιού και να κάνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε όλες τις ομάδες».

Αν ένα γρήγορο γκολ θα βοηθήσει στα Πηγάδια: «Δεν έχει σημασία πότε θα μπει το γκολ. Είτε στο πρώτο, είτε στο τελευταίο λεπτό, σημασία έχει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Αν περιμένει η Ξάνθη να αγωνιστεί κλειστά: «Δεν ξέρω πως θα παίξει η Ξάνθη. Δεν γνωρίζω πως θα μας αντιμετωπίσουν οι αντίπαλοι. Αυτό που έχει σημασία είναι ο τρόπος που εμείς αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια μας. Να παίζουμε και να τα δίνουμε όλα σε όλα τα παιχνίδια για να παίρνουμε τις νίκες.

» Κάποιους αντιπάλους μπορείς να τους απειλήσεις από την αρχή, κάποιους πρέπει να έχεις περισσότερη υπομονή και να περιμένεις μέχρι το τέλος. Όμως, αυτό που έχει σημασία είναι ο τρόπος με τον οποίο εμείς παίζουμε.

» Έχουμε δει πως δημιουργούμε ευκαιρίες απέναντι σε όλους τους αντιπάλους. Και αυτό έχει σημασία. Εμείς να παίξουμε με το δικό μας τρόπο και να φθάσουμε στη νίκη».

Αν στο μυαλό είναι ο τίτλος: «Φυσικά εμείς παίζουμε για τον τίτλο. Επειδή μπροστά μας έχουμε πολλά παιχνίδια, αυτό που έχει σημασία είναι να πάρουμε το τρίποντο σε όλα τα ματς, είτε πρόκειται για πρωτάθλημα, είτε για Europa League, είτε πρόκειται για κύπελλο.

» Είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα δούμε τι θα συμβεί στην πορεία του πρωταθλήματος. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε εμείς όλους τους αντιπάλους. Έχουμε δει πως έχουμε μία πολύ καλή ομάδα η οποία δημιουργεί ευκαιρίες.

» Κάποιες φορές οι δύο ευκαιρίες μπορεί να σημαίνουν δύο γκολ. Κάποιες άλλες κάνουμε πολλές ευκαιρίες και πετυχαίνουμε λίγα γκολ. Σημασία έχει να παλεύουμε πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

Τι περίμενε όταν πήγε στον Ολυμπιακό: «Δεν ήξερα τι να περιμένω. Η αλήθεια είναι πως είχα πολύ υψηλούς στόχους. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, όπως και στην ομάδα μας. Ήρθα εδώ και έκανα τα πάντα για να κερδίσω τη θέση μου στην ομάδα.

» Ακόμα και όταν δεν ήταν εύκολο και υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός, προσπάθησα πάρα πολύ για να κερδίσω τη θέση αυτή. Ο προπονητής και όλοι οι συνεργάτες του με εμπιστεύθηκαν. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στην ομάδα μας.

» Έχω πολύ υψηλούς στόχους. Έχω πολλά όνειρα που θέλω να πραγματοποιήσω. Νιώθω πως η ομάδα έκανε πολλά για να με βοηθήσει. Έτσι και εγώ θέλω να ανταποδώσω ότι μπορώ στην ομάδα μου. Θέλω να κερδίσω όλους τους τίτλους που διεκδικούμε».

Τα πρότυπά του: «Τον Γιάγια και τον Ράκιτιτς».

Διαβάστε επίσης