Καμένα αυτοκίνητα, ξυλοκοπημένοι διαιτητές

Oι δωροδοκίες είναι η μια όψη του νομίσματος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ακόμη οι ξυλοδαρμοί, οι εκβιασμοί και οι απειλές.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’90, ο Μίλικο Πάντιτς και ο Αντώνης Σαπουντζής «είδαν» τα αυτοκίνητά τους να γίνονται παρανάλωμα του πυρός.

Ποδοσφαιριστές –τότε– και οι δύο του Πανιώνιου, βρέθηκαν σε δεινή θέση, επειδή ήταν από τους υψηλόμισθους, αλλά χωρίς την ανάλογη προσφορά.

Ο Σπάσιτς αντίκρισε πιστόλια στον Εθνικό, όταν δεν θέλησε να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα και οι φήμες θέλουν ότι ξυλοκοπήθηκε.

Για να φθάσουμε στην περίπτωση του Άκη Ζήκου (άγνωστοι προσπάθησαν να κάψουν το αυτοκίνητό του).

Και για να συμπληρωθεί το παζλ, να προσθέσουμε τις περιπτώσεις των διαιτητών οι οποίοι βρέθηκαν κατά καιρούς στο μάτι του κυκλώνα.

Ο Γιάννης Σπάθας –οι κατηγορίες εις βάρος του τέθηκαν στο αρχείο με βάση την πρόσφατη εισαγγελική έρευνα– είχε δεχθεί πυροβολισμούς στο πόδι το 1997.

Και ακόμη μία σειρά διαιτητών όπως ο Φίλιππος Μπάκας, ο Γιώργος Σπανέας, ο Γιώργος Δούρος έχουν δεχθεί επιθέσεις και έχουν πληρώσει κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς που είχαν με όσους κινούνται στην αθέατη πλευρά του ποδοσφαίρου…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα