Καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ το πανό στην Πεντέλη! Τους χρησιμοποίησαν…

Το έκαναν αυτοί που με κάθε τρόπο και φτηνά post επιδιώκουν να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση

Λέει το… ρεπορτάζ (που ο Θεός να το κάνει): «Oργισμένο πανό, με… άρωμα ποδοσφαίρου, στήθηκε στα καμένα της Πεντέλης, με το γνωστό σύνθημα, που ξεπήδησε στις περυσινές πυρκαγιές, από την αγανάκτηση και την οργή του κόσμου.

Αυτή τη φορά, το πανό με το σύνθημα “AΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤ@ΚΗ Γ@@@@@@@”, έχει τα διακριτικά PAOK FANS.

Αυτό είναι ένα troll από τα ωραία που μας έχουν συνηθίζει κάτι μαξιμαλιστές που μηχανεύονται παντί τρόπω την ανατροπή της κυβέρνησης και την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας. Ζήλεψαν την Ιταλία, φαίνεται.

Κόλλησαν κι ένα «PAOK FANS» και καθάρισαν. Το «χρέωσαν» αλλού, γιατί είναι τόσο δειλοί. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που κατηγορούσανε τον Μητσοτάκη ότι δεν θέλει να τους φτιάξει γήπεδο, την Νέα Τούμπα, σταμάτησαν, μετά την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος με ενέργειες του ίδιου του Μητσοτάκη.

Όμως, τα σάχλα μυαλά ορισμένων, αυτών που με τα σαθρά ένστικτα και την υστεροβουλία τους, πήγαν και κρέμασαν αυτό το κατάπτυστο πανό.

Αυτή η πολιτική αλητεία δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και μπορούν οι ίδιοι να το επισημοποιήσουν με ανακοίνωσή τους. Μιλάμε για τον σύνδεσμο οπαδών της Αθήνας.

Ας βγάλουν σήμερα μία ανακοίνωση και να λένε «εμείς το κρεμάσαμε στα καμένα της Πεντέλης». Δεν θα το κάνουν, γιατί δεν το κρέμασαν αυτοί. Είναι τόσο απλό. Το κρέμασαν εκείνοι που γνώριζαν ότι επικοινωνιακά είναι ό,τι πρέπει για να πλήξουν την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό προσωπικό, στο αχανές πεδίο επικοινωνιακής δηλητηρίασης των ήδη σάπιων μυαλών και των πνευματικά ανάπηρων.

Και το πήραν τα διάφορα trollάκια και το έκαναν σημαία. Τα γνωστά, που ξέρει όλος ο κόσμος. Τους σατανάδες της πολιτικής.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα