«Καμία σκέψη για Β’ Εθνική»

Ο πρώην πρόεδρος της Νίκης Βόλου επεσήμανε πως δεν υπήρχε στις προθέσεις του κανένα πλάνο για συμμετοχή της ομάδας στη Football League.

Κανένα σενάριο για Football League δεν ισχύει τόνισε ο Ανδρέας Πάτσης αναφορικά με τις προθέσεις του για το μέλλον της Νίκης Βόλου. Ο πρώην πρόεδρος των Θεσσαλών επεσήμανε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να πάει την ομάδα στη Β’ Εθνική, ενώ εξέφρασε για μια ακόμη φορά την πρόθεση να δώσει τις μετοχές σε κάποιον που θα εκδηλώσει επίσημα ενδιαφέρον.

«Δεν φανταζόμουν ότι τη Νίκη Βόλου τη διαχειρίζονταν πλειάδα απατεώνων που δημιούργησαν πλειάδα χρεών. Όπως είπε και ο κ. Ξάνθης, ο Πάτσης δεν δημιούργησε κανένα χρέος. Σας κάνω πρόταση, δημόσια δήλωση. Σε ποιο συμβολαιογράφο σε μισή ώρα στο Βόλο να βρεθούμε να σας μεταβιβάσω το σύνολο των μετοχών ώστε αύριο στη ΓΣ να είστε εσείς οι μέτοχοι και να μην μπορεί ο κ. Πάτσης να κάνει οτιδήποτε έχει στο μυαλό του; Αν έρθει ο κ. Ξάνθης και δηλώσει δημόσια ότι θέλει τις μετοχές, εγώ θα τις δώσω. Βρείτε τα άτομα και εγώ την Πέμπτη τις παραχωρώ» επεσήμανε ο Πάτσης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Blue Star FM 105,1».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Πάτσης δεν έχει καμία σκέψη να πάει τη Νίκη Βόλου στη Β’ Εθνική. Μην ψάχνετε να βρείτε το σενάριο της Β’ Εθνικής και τι θα κάνει ο Πάτσης, αναρωτηθείτε γιατί κανένας δεν ζητάει τις μετοχές. Ακόμα κι αν ήθελα να κατεβάσω την ομάδα στη Β’ Εθνική, θα πρέπει η Νίκη Βόλου να έχει φορολογική κι ασφαλιστική ενημερότητα για να πάρει παίκτες. Επειδή δεν έχω πρόθεση να το κάνω, άρα καμία σκέψη για καμία κατηγορία. Για να μην υπάρχει σκέψη για ενδεχόμενες προθέσεις μου, δημόσια δηλώνω ότι δίνω τις μετοχές. Αυτοί που θα πάρουν τις μετοχές, θα αποφασίσουν για την επόμενη ημέρα του σωματείου».

Διαβάστε επίσης