Καμπάκοφ: Πίνει τα ουίσκια του στην Φιλιππούπολη, για το ανύπαρκτο φάουλ στον Ουάρντα…

Αυτός ο Βούλγαρος ο διαιτητής Καμπάκοφ, Γκιόργκι Καμπάκοφ, όπως λένε τον Γκιόργκι Σαββίδη, τι φάουλ έδωσε, ρε στη φάση του γκολ του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Τέτοια φάουλ ούτε στο μπάσκετ.

Μία απλή επαφή έγινε από τον Νεντελτσιάρου κι ο Ουάρντα σωριάστηκε στο χορτάρι, λες και τον χτύπησε σφαίρα.

Και ρωτάω τώρα εγώ. Δεν έπρεπε ο Καμπάκοφ να ενημερωθεί για τους παίκτες που θ’ αντιμετώπιζε; Δεν έπρεπε να δει ένα βίντεο, ότι ο Ουάρντα πέφτει για να ξεγελάσει τον κάθε διαιτητή και κάνει θέατρο;

Δηλαδή, ο Καμπάκοφ έρχεται για το μεροκάματο και μετά φεύγει και πίνει τα ουίσκια του στην Φιλιππούπολη και περιμένει τον Κλάτενμπεργκ ;ν τον ξαναπάρει τηλέφωνο; Αυτό κάνει;

Άπαξ και δει ένα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, δεν χρειάζονται δυο. Ένα φτάνει. Βλέπεις ότι ο Ουάρντα είναι κάνει σαν μωρό που του πήρανε το γλειφιτζούρι. Γκρίνια σκέτη.

Δεν έπρεπε ο Κάμπάκοφ να κάτσει να ενημερωθεί από μόνο του για τους παίκτες που έχει να σφυρίξει; Έτσι κάνουν οι σοβαροί διαιτητές. Κι αν δεν το έκανε αυτός από μόνος τους, έπρεπε να τον υποχρεώσει ο Κλάτενμπεργκ.

Εκτός κι αν τον απασχολούσαν άλλα θέματα τον Καμπάκοφ. Όπως σε ποιο ξενοδοχείο θα έμενε τη νύχτα. Παίζει. Η να σκεφτότανε κανένα τηλέφωνο που έπεσε. Για καλή επιτυχία, βέβαια. Μην πάει ο νους στο πονηρό. Δεν γίνονται αυτά στην Ελλάδα.

Να σου δώσω και την είδηση. Ο Καμπάκοφ θα ξανάρθει. Μπορεί ως προσκεκλημένος απο μία ΠΑΕ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα