«Καμπάνα» από Τότεναμ σε τρεις οπαδούς για παράνομη μεταπώληση εισιτηρίων

Την επιβολή τιμωρίας σε τρεις οπαδούς που προσπάθησαν να μεταπωλήσουν εισιτήρια, ανακοίνωσε -προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων επίδοξων μιμητών τους- η Τότεναμ.

Και όχι σε «τυχάρπαστους» αλλά σε κατόχους διαρκείας, οι οποίοι αγόρασαν «μαγικά χαρτάκια» για τον τελικό του Champions League με την Λίβερπουλ (1/6) και στη συνέχεια επιχείρησαν να τα πουλήσουν -μέσω διαδικτύου- για να αποκομίσουν κέρδος.

Ακόμα, η Τότεναμ επισήμανε ότι θα ακυρωθούν εισιτήρια που αποκτήθηκαν ή θα αποκτηθούν από μεταπώληση.

Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται: «Ο σύλλογος επέβαλε αυτή την εβδομάδα τιμωρίες επ’ αόριστον σε τρεις κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που έβαλαν τα εισιτήρια για τον τελικό του Champions League που είχαν σε πλατφόρμα στο διαδίκτυο για να τα πουλήσουν με τη σειρά τους.

Για μία ακόμα φορά θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους οπαδούς μας ότι το κάθε εισιτήριο που πωλείται αντιστοιχεί στο άτομο που το αγόρασε. Μεταφέρνοντας ή πουλώντας εισιτήρια με ανεπίσημο τρόπο, παραβιάζει τους όρους που θέτουμε και είναι ενάντια στο νόμο. θα κοιτάξουμε να πάρουμε τα πιο αυστηρά μέτρα απέναντι σε όσους εμπλέκονται σε τέτοιες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων τιμωριών σε κατόχους καρτών διαρκείας».

Διαβάστε επίσης