«Κανείς δεν πιστεύει τον Τσίπρα -Τραγέλαφος ο Καμμένος»

Nέα βέλη κατά του Αλέξη Τσίπρα και  του Πάνου Καμμένου εκτόξευσε από τη Λευκάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ επανέλαβε ξανά το αίτημα του για άμεση προσφυγή στις κάλπες. 

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σας γιατί στις εκλογές του 2015 κρατήσατε τη Λευκάδα μπλε και σε αυτές τις εκλογές θα κάνουμε όλα τα νησιά του Ιουνίου μπλε. Βιώνουμε τα χειρότερα 3,5 χρόνια που έφερε αυτή η κυβέρνηση στη μεταπολίτευση” είπε αρχικά ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Και συνέχισε λέγοντας: “Οι Έλληνες δεν πιστεύουν τον κ. Τσίπρα. Κανείς δεν τον πιστεύει ότι θα βγούμε από τα μνημόνια και βλέπουμε αυτό τον τραγέλαφο, το πρωί ο Καμμενος λέει ότι «δεν υπογράφουμε» και το βράδυ ότι πηγαίνουν παρέα. Είναι συνυπεύθυνοι. Μαζί στήριξαν στη Βουλή την κυβέρνηση για να παραδώσει τη μακεδονική γλώσσα και εθνότητα.
Εμείς θα δημιουργήσουμε νέες δουλειές και θα κρατήσουμε τα παιδιά εδώ”.

“Εκλογές μια ώρα αρχύτερα”

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ακόμα τα εξής: “Ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει για το χρέος. Και δεν μιλά κανείς για τα χρέη τα δικά σας. Που σας παίρνουν οι τράπεζες ακόμη και το βράδυ τηλέφωνο. Εμείς θα ασχοληθούμε και με το ιδιωτικό χρέος, που δεν έχει ασχοληθεί κανείς.«Εκλογές μια ώρα αρχύτερα. Εμείς θέλουμε και αυτούς τους συμπολίτες μας που δεν ψήφισαν τη ΝΔ. Τους θέλουμε κοντά μας”.

“Θέλουμε εθνική ομοψυχία και ενότητα”

Καταλήγοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: “Δεν μας ενδιαφέρει να νικήσουμε εκλογικά. Αλλά να κυριαρχήσουν οι ιδέες μας. Οι ιδέες αυτής της παράταξης που κράτησαν τη χώρα όρθια. Σας θέλουμε ελεύθερους να αναπτύσσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες στον ιδιωτικό τομέα, αλλά θέλουμε και ένα κράτος κοινωνικό, αλληλέγγυο στους πιο αδύναμους.
Εμείς δεν θέλουμε να διχάσουμε τους Ελληνες, θέλουμε εθνική ομοψυχία και ενότητα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε περιοδεία στην αγορά της πόλης, όπου συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες

Διαβάστε επίσης