Κανονικά στις εκλογές της ΕΠΟ ο Θ. Ζαγοράκης και η παρέα των διεθνών

Δεν έκοψε κανέναν η εκλογική επιτροπή της ΕΠΟ που ανακήρυξε τους υποψηφίους των αρχαιρεσιών της 27ης Μαρτίου για τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Η εκλογική επιτροπή ανακήρυξε τους υποψήφιους των αρχαιρεσιών και παρά το γεγονός ότι συνέτρεχαν λόγοι για ενστάσεις για ορισμένους εξ αυτών (οι Χαριστέας, Σεϊταρίδης, Παπαδόπουλος, Καφές, Ανατολάκης, Κουλούρη, Κωνσταντινίδης δεν υποδείχτηκαν από τουλάχιστον δύο ΕΠΣ όπως προβλέπεται), ακόμη δε και για τον ίδιο τον Θ. Ζαγοράκη, τελικά πρυτάνευσε η λογική και η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται χωρίς εντάσεις.

Kατά της απόφασης της Εκλογικής Επιτροπής, μπορεί να υποβληθεί ένσταση μόνο στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, εντός προθεσμίας 48 ωρών από την έκδοσή της. Η ένσταση εκδικάζεται αυθημερόν και το Διαιτητικό Δικαστήριο οφείλει άμεσα να εκδώσει την απόφασή του.

Αναλυτικά οι υποψηφιότητες

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ: Θ. Ζαγοράκης και Κ. Νίκας.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΕΕ: Π. Δημητρίου, Στ. Αντωνίου, Αγγ. Δανιήλ, Δ. Κουπτσίδης, Μ. Γαβριηλίδης, Δ. Μπουχλαριώτης, Γ. Χατζησαρόγλου, Τ. Παπαχρήστος, Λ. Θωμαΐδης, Κλ. Τζαφέρης, Κ. Φύτρας, Αγγ. Χαριστέας, Γ. Σεϊταρίδης, Δ. Παπαδόπουλος, Π. Καφές, Γ. Ανατολάκης, Β. Κουλούρη και Κ. Κωνσταντινίδης.

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΟΕ: Στ. Ψαρρόπουλος.

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΟΕ: Τ. Παπαχρήστος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα