Κανονικό το γκολ του ΠΑΟΚ, “λάδι” βγάζει ο Κλάτενμπεργκ, Σιδηρόπουλο, Σκουλά

Αραχτός ήταν ο φουκαράς ο Κλάτενμπεργκ δέκα μέρες με τις εθνικές ομάδες, ούτε VAR ούτε ξεVAR σκεφτότανε και έκατσε και πάλι επάνω στην κέντα στην Τούμπα με τον Σιδηρόπουλο σφυρίχτρα και τον Σκουλά VARista. Άντε, τώρα, να εξηγήσει αύριο Τρίτη αν ήταν ή όχι οφσάιντ ο Τσόλακ.

Τι θα πει ο Κλάτενμπεργκ; Σάμπως έχει σημασία. Ο γέγονε, γέγονε. Δεν αλλάζει. Ο ΠΑΟΚ πήρε τους τρεις βαθμούς κι από δω πήγαν κι άλλοι. Άντε, να φάει και μία αγωνιστική εκτός VAR ο Σκουλάς, άμα πει ο Κλάτυ ότι ήταν οφσάιντ. Σιγά τ’ αυγά.

Ο Κλάτυ, όμως, δεν είναι κανένα κορόιδο. Θα πει ότι το γκολάκι ήταν κανονικό. Που να πάω να μπλέξω, σου λέει, τώρα. Λες ότι ήταν κανονικά, θα φωνάξουν στο Μαρινακέικο δυο τρεις μέρες και μετά, όλα ξεχνιούνται στην Ελλάδα.

Και στον αγώνα του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό τα ίδια είπε. Καλώς ακυρώθηκε, σου λέει. άμα αρχίζει και λέει συνέχεια ότι ο διαιτητής έκανε λάθος, στο τέλος τι θα μείνει; Ότι ο VAR είναι μία απάτη.

Τώρα, όμως, άπαξ και δικαιώνει τους διαιτητές, όλα καλά με το VAR. Το λένε και το γράφουνε κι οι Σαββιδοτέχνες.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο Κλάτυ έβγαλε άκυρο το τρίτο πέναλτι του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, στο ματς με τον Απόλλωνα με διαιτητή του Παπαπέτρου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα