Κανονικός προπονητής ο Μάντζιος, σύστημα – «καμινάδα» ο Γκαρσία, μήπως και κατέβει η Αη Βασίλης

Ο Ιβάν στηρίζει τον Πάμπλο Γκαρσία και μαζί οι Σαββιδοτέχνες. Το τελευταίο ανέκδοτο που κυκλοφορεί, είναι ότι δεν την έφτιαξε αυτός την ομάδα, άρα δεν μπορούσε να την κάνει κανονική ομάδα σαν τον Άρη. Κι ο Μάντζιος; Αυτός τον έφτιαξε τον Άρη;

Κι ο Μάντζιος ήρθε όταν απολύθηκε ο Γερμανός, επειδή έχανε από την Κόλος. Δεν ήταν δικοί του οι παίκτες. Έκατσε, δούλεψε και παρουσίασε μία ομάδα κανονική, που παίζει κανονική μπάλα. Γιατί ο Μάντζιος είναι κανονικός προπονητής. Αυτό είναι όλο.

Ο Γκαρσία βαφτίστηκε προπονητής, δεν ήτανε. Ο Μάντζιος χρόνια μπαρουτοκαπνισμένος στην Super League 1 και ο Πάμπλο έδινε οδηγίες στην Κ19. Ίσα κι όμοια είναι;

Έβαλε στο ντέρμπι δυο σέντερ φορ, κι άρχισε τις καμινάδες. Λες και θα κατέβαινε ο Άη Βασίλης στην Τούμπα Μάρτη μήνα. Καμινάδα στην καμινάδα και ό,τι γίνει. Μπήκε καμιά φορά με αυτοματισμός στην περιοχή ο ΠΑΟΚ; Ποτέ.

Σύστημα μπουλούκι έπαιξε ο Γκαρσία. Και ρωτάω τώρα εγώ. Πρέπει να είσαι προπονητής για να λες στους παίκτες κάντε σέντρα, μήπως και βάλουμε κανένα γκολ στην αναμπουμπούλα; Αυτά, ούτε ο Τζήμας που έκανε τακτική με τους κεφτέδες κι έβαζε τους παίκτες να πιάνουν κότες στο κοτέτσι για ν’ αποκτήσουνε ευλυγισία.

Φοβερά πράγματα. Και που είναι ο τσαμπουκάς του Πάμπλο; Κότα στον πάγκο. Τη μία τον έσωσε ο διαιτητής, την άλλη ο Κνετ, την παράλλη ο Τζόλης με τις εμπνεύσεις του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα