«Καραγκιόζ μπερντέ» οι Τούρκοι στο αεροδρόμιο, ο Ολυμπιακός τους είχε ειδοποιήσει ότι πρέπει να περάσουν τα τεστ

Καραγκιόζ μπερντέ ήταν το σκηνικό που έστησαν οι Τούρκοι της Γαλατάσαραϊ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ήρθαν τσαμπουκά να περάσουν τον έλεγχο χωρίς να υποβληθούν σε τεστ για τον κορονοϊό και σηκώθηκαν κι έφυγαν.

«Μεταξύ φίλων δεν γίνονται αυτά» τόνισε ο προπονητής του Φατίχ Τερίμ. Μπλέχτηκαν μέσα αυτοί οι Ακάρ του Εξωτερικών, ότι και καλά οι Έλληνες δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και άλλες τέτοιες παπαριές.

Ο Ολυμπιακός τους είχε ειδοποιήσει ότι θα γίνουν όλα αυτά στο αεροδρόμιο, ότι πρέπει να υποβληθούν σε τεστ. Στα παπάρια τους. Αυτοί ήρθαν για να κάνουν πολιτική στην Ελλάδα και να την πουλήσουν στην ενδοχώρα. Λες και τώρα θα τους μάθεις τους Τούρκους, μάστορα. Δεν τους ξέρεις τόσα χρόνια.

Όπως κάνουνε τους τσαμπουκάδες τους κάθε μέρα στο Αιγαίο, έτσι ήρθαν να κάνουν και στο αεροδρόμιο. Δεν είναι για να τους έχεις εμπιστοσύνη. Δασκαλεμένοι ήτανε. Κι αν ήθελε ο Τερίμ, ας μην έκανε αυτές τις δηλώσεις. Μπορεί σήμερα να μην ήταν προπονητής στην Γαλατά.

Έτσι είναι. Αλληλουχία δουλεύουνε οι Τούρκοι και την πουλάνε. Παντού, όπου τους παίρνει. Κάθε μέρα κατηγορούν την Ελλάδα για θέματα τα οποία οι ίδιοι προκαλούν. «Κουτί» τους ήρθε ο Χαρδαλιάς που δεν τους άφησε να περάσουν.

Κι απ ό,τι λένε στο αεροδρόμιο το «άι σιχτίρ» έδινε κι έπαιρνε στο αεροδρόμιο. Μας είπανε ότι πρέπει να ζητήσουμε και συγγνώμη. Φοβερά πράγματα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα