Καραγκούνης: «Είμαι έτοιμος όταν με χρειαστεί η ομάδα»

Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν έχει πάρει όσο χρόνο συμμετοχής θα ήθελε φέτος στη Φούλαμ, ωστόσο δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί. Ο έμπειρος διεθνής χαφ τόνισε επιπλέον ότι θα πρέπει να υπάρξει ενότητα στη λονδρέζικη ομάδα, ώστε να ξεπεράσει το ντεφορμάρισμά της.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιώργου Καραγκούνη:

«Ο ανταγωνισμός είναι καλός για κάθε παίκτη και βοηθάει την ομάδα. Ο προπονητής επιλέγει ποιος θα παίξει. Η δική μας δουλειά είναι να είμαστε έτοιμοι. Κάθε εβδομάδα, προετοιμάζομαι και περιμένω να τα δώσω όλα. Μερικές φορές χρειάζεται να περιμένεις για την ευκαιρία σου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι έτοιμος για όταν με χρειαστεί η ομάδα.

Περιμέναμε περισσότερα από όσα έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής. Αλλά όταν έρχονται πολλοί νέοι παίκτες στην ομάδα, χρειάζεται χρόνος για να δέσει. Ο προπονητής ψάχνει να βρει την καλύτερη δυνατή χημεία, αλλά μερικές φορές αυτό θέλει χρόνο. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να ξεπεράσουμε αυτή την δυσκολία. Πρέπει να αλλάξουμε γρήγορα το κλίμα γιατί δεν μας αξίζει να βρισκόμαστε τόσο χαμηλά στην βαθμολογία».

Διαβάστε επίσης