Καραμανλής: «Όχι τοξικά πολιτικά πρόσωπα σε ευαίσθητες υπουργικές θέσεις»

«Ιστορικά η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη του μέτρου» λέει ο βουλευτής Σερρών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Αχ. Καραμανλής (εξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού), στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο ίδιος θυμίζει ότι «το 2009 ο Κώστας Καραμανλής είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό ενώ ο αντίπαλός του έλεγε «λεφτά υπάρχουν». «Εμείς ποτέ δεν τάξαμε τα πάντα στους πάντες και ποτέ δεν είπαμε ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια» συμπληρώνει. Ο βουλευτής της ΝΔ, κληθείς να εξηγήσει την πρόσφατη δήλωσή του, που σχολιάστηκε, σχετικά με την σοβαρότητα της ΝΔ, απάντησε ότι κάποιοι ερμήνευσαν τη συγκεκριμένη αναφορά του ως μομφή κατά παλαιοτέρων ηγετών της παράταξης: «Δεν γίνεται να λες ότι είσαι “καραμανλικός” και να πετροβολάς τη ΝΔ».

Τέλος, όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά σημειώνει: «Όταν υπάρχουν ελληνοτουρκικές διαφορές, εμείς φοράμε τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» λέει για την κλιμάκωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων και τις τυχόν ευθύνες της κυβέρνησης.

Ο κ. Καραμανλής τονίζει ότι «η Τουρκία επενδύει στην κλιμάκωση» και δηλώνει ότι «ήρθε η ώρα να αναπτυχθεί, επιτέλους, στη χώρα μας ένας “νέος πατριωτισμός”» που σημαίνει ότι εκτός των άλλων αφενός «είμαστε άρτια προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο» και αφετέρου «να μην τοποθετούνται τοξικά πολιτικά πρόσωπα σε ευαίσθητες υπουργικές θέσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα