Καραπαπάς σε Γκαγκάτση: «Έχεις τεράστιο θράσος, είσαι για να φοράς φούστα»

Η ενέργεια του Μάκη Γκαγκάτση να επιχειρήσει να απαγορεύσει την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γήπεδο της Τούμπας στο παιχνίδι πρωταθλήματος των δύο ομάδων εξόργισε τους παράγοντες του Ολυμπιακού.

Λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας ο Κώστας Καραπαπάς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον παράγοντα του ΠΑΟΚ που διεκδικούσε το χρίσμα του προέδρου, λέγοντάς του:

«Έχεις τεράστιο θράσος να τολμάς να λες ό,τι θες να γίνεις Πρόεδρος του συνεταιρισμού με όσα έχεις κάνει, γελοίο υποκείμενο. Πέρσι μας έλεγες ότι δε θα φτάσει το πούλμαν μας στο Αεροδρόμιο, τώρα θες να κάνεις τον Πρόεδρο; Εσύ Πρόεδρος, ο μπαμπάς σου παράνομα Γενικός Διευθυντής, φέρε και κανέναν ξάδερφο σου», ανέφερε αρχικά ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός απευθυνόμενος προς το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συνέχισε:

«Τρία χρόνια τώρα κάνεις live μετάδοση από το συμβούλιο της Λίγκας όσα λέγονται υποτίθεται εμπιστευτικά στο σάιτ σου, στο sdna και ένας εδώ δε μιλάει. Πήγες στην ΕΠΟ και είπες στον Αγραφιώτη ότι θα μας γ…ς από το sdna. Γράψε λοιπόν τώρα ένα βίντεο να τους το στείλεις που θα σε ξεβρακώσω εδώ μέσα στη Λίγκα.

Στείλε ψεύτικους διαλόγους όπως πέρσι να κάνεις τον μάγκα στη Θεσσαλονίκη και είσαι για να φοράς φούστα…

Εδώ δεν είναι οι αστυνομικοί υπάλληλοί σου όπως στη Θεσσαλονίκη που έστησες όσα έστησες πριν τον αγώνα. Κάνε λοιπόν μήνυση και πάμε αφού τρέμεις.

Έστησες ολόκληρο σκηνικό στο γήπεδο για να μην αφήσεις τον ηγέτη του Ολυμπιακού να μπει. Έστησες ολόκληρο τσίρκο».

Διαβάστε επίσης