Καραπαπάς: Προς ευαίσθητες ψυχούλες του ΠΣΑΤ

Για διάφορα ζητήματα που προέκυψαν στην σύσκεψη των έξι ΠΑΕ που συμμετέχουν στα Playoffs με τον Μπένετ στην ΕΠΟ πήρε θέση ο Κώστας Καραπαπάς.

Συγκεκριμένα, ο Καραπαπάς αναρωτήθηκε «αν στις καταγγελίες θα βάλετε και αυτούς που είπαν: »Να πάει να γα###εί η UEFA»», αποκαλύπτοντας όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

«Προς ευαίσθητες ψυχούλες του ΠΣΑΤ: Το »όλα τα σκατά μαζεμένα» πήγαινε σε τρία άτομα, απόμαχους και ενεργγούς στο ΒΟΘΡΟ που λέγεται sdna και βρίσκονταν όπως έμπαινε ο κ. Μαρινάκης δεξιά. Αριστερά ήταν το σύνολο των δημοσιογράφων και δεν αναφέρθηκε σε αυτούς!».

Για τα περί καταγγελιών, ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τονίζει: «Όσο για τις απειλές ότι δήθεν θα κάνετε καταγγελίες σε UEFA, FIFA, NASA και δεν ξέρω και εγώ που αλλού, για τον ηγέτη του Θρύλου, για τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν, φαντάζομαι στις καταγγελίες θα βάλετε και αυτούς που είπαν: »Να πάει να γα###εί η UEFA» και κατηγόρησαν τον αρχιδιαιτητή που είχε η ΕΠΟ ως »Αρχιαπατεώνα και στοιχηματζή»… Θα κάνετε για ΟΛΟΥΣ καταγγελίες για όσα ειπώθηκαν;».

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα