Καρέρα για Λιβάγια: «Καθίσαμε, μιλήσαμε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα»

Για το παιχνίδι με την Μπράγκα, την αντικατάσταση του Μάρκο Λιβάγια, αλλά και την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, ο Μάσιμο Καρέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός προπονητής:

Για το αν η ΑΕΚ “πλήρωσε” τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε και την έλλειψη συγκέντρωσης:

«Είχαμε τις ευκαιρίες να βάλουμε γκολ και δεν το κάναμε. Οι αντίπαλοι μας όμως μετουσίωσαν τις ευκαιρίες σε γκολ σε αντίθεση με μας.»

Για το περιστατικό με τον Μάρκο Λιβάγια:

«Όταν βλέπω από τον πάγκο το ματς, το παρακολουθώ. Ο Μάρκο Λιβάγια έκανε δύο λάθη και έκρινα πως θα έπρεπε να γίνει αλλαγή.»

Για το πως μπορεί να επιδράσει αρνητικά το συμβάν στην ψυχολογία του Λιβάγια:

«Έχω μιλήσει με τον παίκτη μου. Καθίσαμε, μιλήσαμε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο Μάρκο είναι ένας παίκτης που ανήκει στην ΑΕΚ και θα τον χρησιμοποιήσω όποτε κρίνω ότι πρέπει.»

Για το παιχνίδι της Κυριακής, και την ταλαιπωρία των πολλών ταξιδιών της ομάδας:

«Το πρόγραμμα είναι έτσι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε για να είμαστε έτοιμοι στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.»

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει να κερδίσει εδώ και τρεις αγώνες:

«Εμείς πάμε σε κάθε ματς για τη νίκη. Να παλέψουμε, να ματώσουμε για να δούμε την δουλειά μας να αποδίδει καρπούς και στο αποτέλεσμα.»

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Είναι μία δύσκολη ομάδα. Ο Ολυμπιακός εκεί άφησε δύο βαθμούς. Είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο γήπεδο αποφασισμένοι, να παλέψουμε για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.»

Για το αν λόγω του επιβαρημένου προγράμματος σκέφτεται να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές (π.χ. Κρίστισιτς, Σάκχοφ):

«Υπάρχουν εκεί οι Μπότος, Σαμπανάντζοβιτς, αλλά θα δούμε ανάλογα με το αν είναι ξεκούραστοι οι βασικοί και θα πράξουμε.»

Για τον Γαλανόπουλο και πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ο διεθνής ποδοσφαιριστής:

«Έχει μπει ήδη με την ομάδα. Έχει ακολουθήσει ήδη μέρος του προγράμματος και το αργότερο σε 10 μέρες θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί νομίζω.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα