Καρέρα: «Η ΑΕΚ να δώσει ξανά το Ευρωπαϊκό της σημάδι»

Να μπει στους ομίλους του Europa League για να δώσει ξανά το σημάδι της στην Ευρώπη, είπε για την ΑΕΚ ο προπονητής της Μάσιμο Καρέρα, ενόψει του αγώνα με την Σεν Γκάλεν.

Ο Ιταλός τεχνικός στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου ζήτησε σεβασμό στην αντίπαλο, αλλά και πάθος για να ξεπεράσει η Ένωση το εμπόδιό της και να δείξει ξανά το Ευρωπαϊκό της πρόσωπο.

Ο Μάσιμο Καρέρα ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με προσοχή. Η Σεντ Γκάλεν έχει ποιότητα και πρεσάρει στο γήπεδο, οπότε χρειάζεται προσοχή. Η ΑΕΚ θέλει να περάσει στους ομίλους του Europa League, για να έχει μεγαλύτερη προβολή στην Ευρώπη, να βλέπει περισσότερος κόσμος τα παιχνίδια της και γι’ αυτό θέλουμε να προχωρήσουμε στους ομίλους», τόνισε και πρόσθεσε:

«Η εμπειρία μου με έχει βοηθήσει στο να ξέρω ότι όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι πολύ δύσκολα, απέναντι σε ομάδες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά εκεί που δεν το περιμένεις. Εμείς ξέρουμε τα προτερήματα και τα ελαττώματά μας και θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Για μένα όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι δύσκολα. Πρέπει να έχουμε σεβασμό και να μην υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Δεν υπάρχουν φαβορί».

Όσο για τις επιλογές του, δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα. «Θα δείτε αύριο στο γήπεδο τόσο το σύστημα όσο και την ενδεκάδα. Τα παιδιά γνωρίζουν πώς θα αντιμετωπίσουμε τη Σεντ Γκάλεν, εσείς θα το μάθετε αύριο», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα