Καρέρα: «Παίξαμε ποιοτικό ποδόσφαιρο, ανοιχτή η πρόκριση»

Δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ

Ευχαριστημένος με την απόδοση της ΑΕκ στην Τρίπολη, παρουσιάστηκε ο Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός τεχνικός υποστήριξε πως οι παίκτες του έπαιξαν ποιοτικό ποδόσφαιρο. Αναγνώρισε ότι όπως μπορούσαν να πάρουν, έτσι και θα μπορούσαν να χάσουν τον αγώνα. Και είπε πως η πρόκριση παραμένει ανοιχτή.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: «Ηταν ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Παίξαμε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι πως με το πέναλτι του Αστέρα πήγαμε να το χάσουμε, αλλά είχαμε ευκαιρίες και να το κερδίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος».

Για τα ανασταλτικά προβλήματα που έβγαλε η ΑΕΚ: «Από εδώ και πέρα στα κόρνερ θα δίνουμε κατευθείαν την μπάλα στον τερματοφύλακα για να μη δεχόμαστε γκολ (γέλια). Ο Αστέρας μας δυσκόλεψε κυρίως στις μακρινές μπαλιές, όμως και εμείς είχαμε ευκαιρίες και εμείς κάναμε καλό ματς και νομίζω ότι είναι ανοιχτή η πρόκριση για τη ρεβάνς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα δούμε τι θα γίνει εκεί όταν έρθει η ώρα».

Για τη διάταξη της ΑΕΚ: «Είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. Αλλάξαμε βέβαια διάφορα σχήματα μέσα στο ματς, όμως αυτό έγινε για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Τελικά δεν τα καταφέραμε παρότι παίξαμε 4-3-3, 4-2-3-1 και 3-5-2 όμως δεν τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στη ρεβάνς για να πάρουμε την πρόκριση».

 

Προβάδισμα της ΑΕΚ από την άσπρη βούλα

Διαβάστε επίσης