Καρέρα: “Τα πάντα για το πρωτάθλημα”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσική ιστοσελίδα, ο Μάσιμο Καρέρα εμφανίστηκε αποφασισμένος να παλέψει για το πρωτάθλημα, παρά την μεγάλη βαθμολογική διαφορά της ΑΕΚ από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Ας μην βιαζόμαστε τόσο. Όμως δουλεύω ακριβώς γι’ αυτό. Και θα κάνουμε τα πάντα να συμβεί. Η διαφορά που υπάρχει τώρα από την κορυφή είναι μεγάλη, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα προσπαθήσουμε να την καλύψουμε»

Στη συνέχεια δήλωσε ευχαριστημένος από την πορεία της Ένωσης υπό την δική του καθοδήγηση: «Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα μία τέτοια επιτυχημένη έναρξη στη συνεργασία μου με την ΑΕΚ. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα με βάση τη δουλειά μας στη φυσική κατάσταση και στην τακτική, που κάνουμε καθημερινά μαζί με την ομάδα προπονητών»

Επίσης αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμή του ως τώρα στον κιτρινόμαυρο πάγκο: «Ήταν όταν παίξαμε τρεις αγώνες σε μία εβδομάδα (σ.σ. όταν αντιμετώπισε Λάρισα, Βόλο και Ολυμπιακό)».

Τέλος, σχολίασε πως λόγω φόρτου εργασίας δεν έχει προλάβει να “γνωρίσει ακόμα την Αθήνα: «Για να είμαι ειλικρινής υπάρχει τόση δουλειά στην Αθήνα μόνο για τα παιχνίδια και έχω δει πολύ λίγο την ίδια την πόλη. Είναι καλό ότι όλοι μιλούν Αγγλικά. Αρκεί αυτό για την επικοινωνία σε μία ομάδα και στην καθημερινή ζωή».

Διαβάστε επίσης