Ολιβέιρα: «Σαν να ξεκινήσαμε τα ημίχρονα για να χάσουμε»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα στις δηλώσεις του στη Nova μετά από τη λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ μίλησε για το νωθρό ξεκ΄ίνημα στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Τόνισε στη συνέχεια ότι η ΑΕΚ στη συνέχεια πρέπει να δώσει μία απάντηση, βγάζοντας πραγματική αντίδραση μετά από την διακοπή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νέλσον Ολιβέιρα:

Για το ματς: “Είναι πολύ δύσκολο να βρω λόγια. Αισθανόμαστε άσχημα. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν από δικά μας λάθη. Δεν δημιουργήσαμε περισσότερες φάσεις για να σκοράρουμε, αλλά λες και ξεκινήσαμε τα ημίχρονα για να χάσουμε. Δεν έχω κάτι άλλο να πω”.

Για το 2-1 του ΠΑΟΚ: “Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το πρώτο γκολ που σκόραραν και το δεύτερο ήταν από μεγάλες μπαλιές. Δεν δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ. Όταν πήγαμε 1-1 στο ημίχρονο, πίστευα ότι θα φεύγαμε με τη νίκη γιατί με όλο τον σεβασμό στον ΠΑΟΚ δεν θεωρώ πως έχει καλύτερους παίκτες από μας. Στην ουσία το χαρίσαμε το παιχνίδι σήμερα”.

Για το τι ήθελε να πετύχει η ΑΕΚ χρησιμοποιώντας τον ως αριστερό εξτρέμ: “Όταν με ρώτησε ο προπονητής γι’ αυτό, εγώ απάντησα ότι μπορώ να προσαρμοστώ. Θέλαμε να κάναμε κάτι διαφορετικό από τις δύο πλευρές. Με τον Γκαρσία να έχουμε κίνηση στον χώρο και από τη δική μου πλευρά να κάνω διαγώνιες κινήσεις και να συνδυάζομαι με τον Μάνταλο. Ο Μάνταλος μπορούσε να έρχεται από τα αριστερά και εγώ να παίζω ως επιτελικός. Οι καλοί παίκτες το δείχνουν στο γήπεδο και προσαρμόζονται. Από τη δική μου πλευρά θεωρώ πως τα πήγα καλά”.

Για πώς επηρεάζει η ήττα την ΑΕΚ: “Πρέπει να δώσουμε μια απάντηση. Αυτό το έχουμε πει αρκετές φορές, για την αντίδραση. Δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια αλλά να δείξουμε μια πραγματική αντίδραση και να δείξουμε τη σωστή νοοτροπία. Κατά τη διάρκεια της διακοπής θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε και να βελτιωθούμε. Πρέπει να δείξουμε την αντίδραση αυτή ο καθένας ξεχωριστά και ως σύνολο, ως ομάδα”.

Για την κατοχή της ΑΕΚ μετά από το 2-1: “Δεν αισθάνθηκα ότι ήμασταν κατώτεροι. Τα δύο γκολ που δεχθήκαμε ήταν παιδικά λάθη. Όλοι δωρίσαμε το αποτέλεσμα στον αντίπαλο. Μιλάω για το σύνολο της ομάδας, όχι για την άμυνα. Χαρίσαμε το σκορ γιατί με βάση την απόδοση και τον τρόπο δημιουργίας στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα