«Καρφιά» Αλόνσο για Μουρίνιο

Την επάνοδό της στον ευρωπαϊκό θρόνο έπειτα από 12 χρόνια πανηγύρισε το περασμένο Σάββατο η Ρεάλ Μαδρίτης, φτάνοντας τους 10 τίτλους, αριθμός απροσπέλαστος -τουλάχιστον τα επόμενα χρόνια- για τις άλλες μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της ηπείρου μας.

Ωστόσο, ακόμη και μετά από μία τόσο μεγάλη επιτυχία, οι Μαδριλένοι δεν ξεχνούν τις «πληγές» που δημιουργήθηκαν κυρίως την περασμένη χρονιά. Ο Τσάμπι Αλόνσο, ένας εκ των παλαιότερων στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας ρωτήθηκε, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο «Canal +», τι δεν πήγε καλά με τον Πορτογάλο στον πάγκο.

«Τα δύο πρώτα χρόνια , τα πράγματα πήγαιναν καλά, δεν είχαμε ούτε κάποιον Μουρίνιο ούτε κάποιον αντί – Μουρίνιο στα αποδυτήρια, αλλά την τελευταία σεζόν τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Υπήρχαν προβλήματα, διαμάχες προσωπικές που επηρέαζαν την ποδοσφαιρική ομάδα και είχαν έναν αντίκτυπο αρνητικό σε εμάς», δήλωσε ο Ισπανός μέσος, ενισχύοντας την εντύπωση ότι ο «special one» είχε χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων της Ρεάλ πέρυσι.

Πάντως φέτος με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο, η ηρεμία φαίνεται να έχει επανέλθει, κάτι που αντικατοπτρίστηκε και εντός του αγωνιστικού χώρου, όπου η «βασίλισσα» ξαναφόρεσε το στέμμα της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα