Καρφιά Βασιλάκου για Γκαρσία: «Προσπαθεί να μάθε μέσα από τα λάθη του»

Άδειασε τον Πάμπλο Γκαρσία ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος, καθώς βλέπει την ομάδα του να έχει οδηγηθεί σε αγωνιστικό κατήφορο και στους αγωνιστικούς χώρους να μην έχει ούτε αρχή ούτε τέλος.

Χαρακτηριστικά ο Βασίλης Βασιλάκος είπε:

«Δεν βλέπω προσπάθεια στον ΠΑΟΚ, χάνουμε τα παιχνίδια χωρίς να προσπαθεί η ομάδα. Πάμε να παίξουμε και αν έρθει το αποτέλεσμα καλώς, αν δεν έρθει δεν τρέχει τίποτα. Όλοι βρίσκουν εξιλαστήρια θύματα λόγω της ανυπαρξίας της ομάδας. Η ομάδα δεν έχει πειθαρχία, τρεξίματα και συστήματα για να αναπτυχθεί. Ο Γκαρσία δεν έχει την εμπειρία, προσπαθεί μέσα από τα λάθη του να μάθει.

Παίκτες μπορούμε να δημιουργήσουμε και να τους πλάσουμε όπως θέλουμε. Όταν δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, δουλεύεις με τους παίκτες που έχεις και προσπαθείς μέσα από τη δουλειά να τους βελτιώσεις. Δεν έχει τρεξίματα η ομάδα, αν δεν κερδίζει μέχρι το 30ο λεπτό τότε έχει πρόβλημα. Εδώ και 4 μήνες εγώ δεν βλέπω καμία βελτίωση, υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών. Δεν ξέρω τι φταίει, πιέζονται, δεν είναι σε καλή μέρα. Βλέπω ότι περιμένω να βάλουμε 5 γκολ με τη Λαμία για να πούμε πως παίξαμε καλά.

Με τον Αστέρα ο ΠΑΟΚ έχασε αμαχητί, δεν βλέπω από τους παίκτες να παλεύουν μέσα στο γήπεδο. Αν δεν αλλάξει κάτι στην ομάδα, θα έχουν προβλήματα. Κάποιοι παίκτες κοιτάζουν να κάτσουν πάνω στο συμβόλαιό τους αφού ανανεώσουν. Όταν μια ομάδα δεν έχει στυλ παιχνιδιού, δεν έχουμε συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης, ο Καγκάβα δεν μπορεί να προσαρμοστεί και να παίξει, δεν μπορεί να είναι αυτός ο παίκτης συνεχώς αλλαγή. Το ίδιο ισχύει και για τον Μιχαηλίδη, όταν ήταν καλά η ομάδα ήταν και αυτός καλός».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα