Κάρφωσαν τον Σαλάχ που οδηγούσε με κινητό

H αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ ανακοίνωσε ότι έφτασε στα χέρια της βίντεο που δείχνει τον Μοχάμεντ Σαλάχ να χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο ενώ οδηγάει.

Ο Αιγύπτιος άσος έχει γίνει πολλές φορές παράδειγμα προς μίμηση για τη γενικότερη συμπεριφορά του εκτός αγωνιστικών χώρων, αυτή τη φορά όμως υπέπεσε σε… ολίσθημα. Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δείχνει τον σούπερ σταρ των Reds να χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο ενώ βρίσκεται στο αυτοκίνητό του, με πλήθος φίλων της Λίβερπουλ να περιμένουν για ένα αυτόγραφό του.

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ μάλιστα ανακοίνωσε ότι ενημερώθηκε για το εν λόγω βίντεο, χωρίς να κατονομάζει τον ποδοσφαιριστή και το έχει διαβιβάσει στην αρμόδια υπηρεσία.

Όπως ανακοίνωσε μάλιστα ο εκπρόσωπος Τύπου της Λίβερπουλ, το ίδιο το κλαμπ ήταν αυτό που έσπευσε να ενημερώσει τις Αρχές, μετά από επικοινωνία με τον παίκτη, προφανώς πριν πάρει περαιτέρω διαστάσεις το θέμα.

Όσο για τις ποινές με τις οποίες απειλείται ο Σαλάχ, είναι τρεις πόντοι στο σύστημα βαθμολόγησης, απαγόρευση οδήγησης για κάποιο διάστημα ή πρόστιμο 1120 ευρώ.

Διαβάστε επίσης