Καρυπίδης στους παίκτες: «Πάθος όχι μόνο για τις πληρωμές, αλλά και τις νίκες»

Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ο μεγάλος στόχος του Άρη και ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε στους παίκτες του για την πρώτη μάχη με τη Λαμία. Ο Καρυπίδης πήγε σήμερα το πρωί στο Ρύσιο και συγκέντρωσε στους παίκτες πριν την προπόνηση.

Μετά από την ομιλία του στην Ριζούπολη, που έγινε σε έντονο ύφος όντας εκνευρισμένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα, ο επικεφαλής της ΠΑΕ έκανε συζήτηση αυτή τη φορά με τους ποδοσφαιριστές.

Ο ισχυρός άνδρας των κίτρινων της Θεσσαλονίκης, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεν γίνεται να χάνουμε 4 βαθμούς από τον Απόλλωνα. Έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, καλύτερο ρόστερ και δεν επιτρέπεται αυτή η εικόνα. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Θέλω να βγάλετε τις πραγματικές σας δυνατότητες γιατί πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Την Πέμπτη στο κύπελλο θέλω να πάρετε σκορ πρόκρισης . Θέλω να βλέπω πάθος μέσα στο γήπεδο και όχι…. πάθος μόνο για τις πληρωμές και όποια άλλα αιτήματα έχετε!!”.

Μάλιστα έθεσε και το εξής θέμα” Αν κάποιος δεν μπορεί να μου το πει να έρθει την Παρασκευή να πληρωθεί όλο το συμβόλαιο του και να φύγει . Ειδάλλως από εδώ και πέρα θέλω να παίξτε σαν Άρης»

Οι παίκτες έδωσαν την υπόσχεση πως αρχής γενομένης του αγώνα με τη Λαμία την Πέμπτη θα δείξουν ένα άλλο πρόσωπο. Επισήμαναν πάντως ότι:

«Η κατάσταση με τον κορωνοϊό μας αποσυντόνισε και μας έβγαλε από το ρυθμό μας , είχαμε αρκετά κρούσματα μας άφησε πίσω και πολλά παιδιά δεν έχουν επανέλθει ακόμη στο 100%, αφού έχασαν προπονήσεις»

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα