Κασάμι: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Ολυμπιακό»

Μετά το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Χάντερσφιλντ, ο Παϊτίμ Κασάμι δήλωσε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει τους Πειραιώτες, ενώ παράλληλα τόνισε πως η ομάδα του θα βλέπει κάθε παιχνίδι σαν τελικό.

O Κασάμι, τόνισε χαρακτηριστικά:

Για το ότι έπαιξε με τον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος και πιο πολύ χαρούμενος που έπαιξα ξανά χωρίς να πονάω, καθώς είχα έναν μικρό τραυματισμό όταν ήρθα. Χαίρομαι που σιγά σιγά το σώμα μου πάει προς τα εκεί που θέλω».

Για το αν θεωρεί ότι θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα: «Ναι. Είμαι έτοιμος εδώ και δύο – τρεις εβδομάδες. Φυσικά τώρα με την προετοιμασία και τους αγώνες θα βοηθηθώ να βρω την καλύτερη φόρμα μου μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στις 15 Δεκεμβρίου. Δουλεύω λοιπόν σκληρά κάθε μέρα και σε κάθε προπόνηση έχω την ευκαιρία να βελτιώσω το επίπεδό μου όσο θέλω».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι μια ανταγωνιστική χρονιά φέτος. Οι άλλες ομάδες είναι δυνατές, ξέρω όμως πώς λειτουργούν αυτά τα πρωταθλήματα και πόσο δύσκολο θα είναι. Συγκεντρωνόμαστε στον εαυτό μας και στο να πάρουμε παιχνίδια, να κάνουμε ένα καλό σερί και κάθε αγώνας θα είναι τελικός για εμάς. Αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε. Να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για 90 λεπτά, γιατί καμία ομάδα δεν θα μας χαριστεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα