Κασιδιάρης: Έρχονται τα κάγκελα… και αυτός νομίζει ότι είναι ο Κολοκοτρώνης και ο Θεμιστοκλής!

Απύθμενο θράσος από τον καταδικασθέντα χρυσαυγίτη μετά την εισήγηση του δικαστηρίου να του επιβάλει 13 χρόνια κάθειρξη – Αύριο οι ποινές για τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής

Μπορεί να έρχονται τα κάγκελα (της φυλακής) για τον Ηλία Κασιδιάρη μετά την εισαγγελική πρόταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής που τον φέρνει αντιμέτωπο με 13 χρόνια κάθειρξη, αυτός όμως συνεχίζει να προκαλεί με το απύθμενο θράσος του και παρομοιάζει τον εαυτό του με τον Θεμιστοκλή και τον Κολοκοτρώνη.

Συγκεκριμένα, ο καταδικασθέντας χρυσαυγίτης στην ανάρτησή σχολίασε ότι είναι τιμή να συνεχίζει την παράδοση των αγώνων και της αυτοθυσίας για την πατρίδα.

Η ανάρτηση του Ηλία Κασιδιάρη

«Όσοι μάχονται έντιμα για την Ελλάδα – από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι και σήμερα – φυλακίζονται, εξορίζονται, δολοφονούνται. Από τον Θεμιστοκλή μέχρι τον Κολοκοτρώνη, είναι Τιμή να συνεχίζεις αυτή τη μακρά Παράδοση Αγώνων και Αυτοθυσίας για την Πατρίδα

Αύριο οι ποινές για τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής

Να τονίσουμε πως η δίκη της Χρυσής Αυγής μπαίνει στην τελική της ευθεία διότι αύριο στις 12 αύριο το μεσημέρι το δικαστήριο με την έναρξη της αυριανής συνεδρίασης, θα ανακοινώσει την απόφασή του για τις ποινές που θα επιβληθούν στους καταδικασθέντες.

Υπενθυμίζεται πως κάθειρξη 13 ετών στον καθένα, ζήτησε για τη διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου, η οποία εισηγήθηκε επίσης ισόβια κάθειρξη για τον Γιώργο Ρουπακιά. Η διευθυντική ομάδα για την οποία εισηγήθηκε τα 13 έτη είναι οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα