Κατά Χουλιαράκη και Τσακαλώτου η ΑΔΕΔΥ

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκη, που εδώ και τρία χρόνια αρνείται να συναντήσει το Τριτοβάθμιο Όργανο των Δημοσίων Υπαλλήλων για θέματα της αρμοδιότητάς του. Το ίδιο έκανε και σήμερα, Πέμπτη 3 Μαΐου 2018.

Παρά το γεγονός ότι είχε ενημερωθεί εδώ και δέκα μέρες – η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απέστειλε εγγράφως σχετικό αίτημα – για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο του από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Ομοσπονδίες, για το θέμα του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, αρνήθηκε να δεχθεί συνάντηση και κανένας από την πολιτική ηγεσία δεν ήταν εκεί για να συναντήσει την αντιπροσωπεία μας.

Την ίδια στάση επέδειξε και ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, όταν η πορεία έφτασε στο Υπουργείο του, στην οδό Νίκης. Παρά το γεγονός ότι ήταν στο Υπουργείο αρνήθηκε να δεχθεί την αντιπροσωπεία μας και ζήτησε να του υποβάλλουμε γραπτό αίτημα!!!

Πρόκειται για απίστευτο εμπαιγμό και κοροϊδία χιλιάδων εργαζομένων (πάνω από 150.000) που αγωνιούν για την περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασία, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η οποία καταλήγει:

“Στην πρωτοφανή αλαζονεία που επιδεικνύουν τους αφιερώνουμε τη λαϊκή παροιμία:

«Καλοχαιρέτα τον πεζό όταν καβαλικέψεις,

για να σε χαιρετά κι αυτός όταν θα ξεπεζέψεις»

Από την πλευρά μας δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα με νέες κινητοποιήσεις, μέσα στις επόμενες μέρες, και δεν θα επιτρέψουμε να περικοπεί το επίδομα από κανέναν εργαζόμενο”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα