Κατά μέτωπο επίθεση Μαρινάκη στην Cosco!

Ξεκάθαρο μήνυμα προς στην Cosco , αλλά και προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης στην διάρκεια της τοποθέτησής του στην τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

«Καλό δεν έχουμε δει ούτε πρόκειται να δούμε από τους Κινέζους και τη Cosco», διεμήνυσε μεταξύ άλλων, διατρανώνοντας την αντίθεσή του με τα πεπραγμένα του κινεζικού παράγοντα στον Πειραιά. Αφορμή της παρέμβασης του Β. Μαρινάκη ήταν το τεράστιο θέμα που έχει προκύψει για το μεγάλο λιμάνι, όσον αφορά την διέλευση φορτηγών που μεταφέρουν τα μπάζα από τις εργασίες ανάπτυξης της νέας βάσης κρουαζιέρας μέσα από τους δρόμους της πόλης.

Μάλιστα, κατόπιν της ηχηρής τοποθέτησης του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού , ο οποίος ήταν κυριολεκτικά καταπέλτης για την επένδυση των Κινέζων στον ΟΛΠ, το Δημοτικό Συμβούλιο προχώρησε σε ψήφισμα μέσω του οποίου απαιτεί την άμεση διακοπή της διέλευσης βαρέων οχημάτων της Cosco από την πόλη. Ταυτόχρονα καλεί το υπουργείο Περιβάλλοντος να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία της δημόσιας υγείας στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα